• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

16.07.2021

07:45

SKANDALOZNI DETALJI - TANJU SAVIĆ TUKAO MUŽ, GOLU I BOSU JE IZBACIVAO NA ULICU! "Bolesnik se iživljavao nad njom, sve je trpela zbog dece"!

Estrada

SKANDALOZNI DETALJI - TANJU SAVIĆ TUKAO MUŽ, GOLU I BOSU JE IZBACIVAO NA ULICU! "Bolesnik se iživljavao nad njom, sve je trpela zbog dece"!

Podeli vest

Pevačicin najbolji prijatelj otkrio šokantne detalje braka Tanje Savić i Dušana Jovančevića

Tanju Savić je muž Dušan Jovančević tukao i golu i bosu je izbacivao na ulicu! Ovo tvrdi pevačicin nekadašnji najbolji drug Bane Đokić, javnosti poznat i po učešću u rijalitiju "Farma 7" 2016. godine.
On priča za Informer da je često bio svedok tog zlostavljanja.

Foto: TV Pink printscreen

Tanja Savić

Čuva svoje pare

- Dušan je narkoman koji je maltretirao i tukao Tanju! Kupovao je opijate njenim parama! Iako je zarađivala za hleb i izdržavala tog konja, on ju je tukao posle nastupa! Jednom je zakasnila kući 15 minuta, a on joj je lupio šamar! Mnoge takve scene gledao sam svojim očima - započinje priču Đokić i dodaje da je Jovančević godinama maltretirao njegovu prijateljicu:

Bane: Dušan je hteo i mene da bije

Bane Đokić kaže da ga je Tanjin muž Dušan jurio da ga bije:
- On je psihopata, optužio me je da sam uzimao njene pare od Jutjuba. Naravno da to nisam radio, ali Tanja je tada prestala da se druži sa mnom jer je morala da sluša muža. Nadam se da ćemo obnoviti prijateljstvo, koje smo prekinuli upravo zbog Dušana jer joj je on sve branio.

Foto: facebook

Tanja Savić i Dušan Jovančević

- Bolesnik se iživljavao nad njom! Znam da joj je posle jednog nastupa na splavu uzeo sve pare i izbacio je golu i bosu na ulicu! Onda je pobegao u Sremsku Mitrovicu kod rođaka dok se situacija nije smirila. Dušan inače ima svoj novac iz Australije, ali je sve čuvao. Govorio je da mu ne pada na pamet da troši svoj novac u Srbiji i da će da odvede Tanju u Australiju ako ovde ne napravi nikakvu karijeru.

Foto: Privatna arhiva

Otarasila se bede

Naš sagovornik kaže da je Tanja sve trpela zbog svojih sinova Đorđa i Maksima.

Foto: ATAIMAGES

Tanja Savić sa sinovima

- Otimao joj je on decu i ranije, pa ju je ucenjivao da se pomire, a ona bi mu zbog Đorđa i Maksima sve oprostila. Sve je trpela zbog dece, nadala se da će se Dušan promeniti... Sve joj je zabranjivao - da se druži sa kolegama, čak i kontakt sa roditeljima i sa rođenom sestrom! Da me je tad poslušala, ne bi preživela ovaj pakao u poslednjih godinu dana, koliko je provela bez dece. Govorio sam joj da se skloni od njega, ali ona nije imala hrabrosti - priča Đokić i dodaje da mu je drago što je na kraju Savićeva ipak rešila da se razvede:

Foto: Privatna arhiva

- Otarasila se velike bede u životu! Nadam se da je naučila lekciju i da će paziti da opet ne nađe neku budalu. Želim joj svu sreću ovog sveta, ona ima veliko srce. Uvek sam joj bio prijatelj, čak sam joj nudio da prodam svoj stan kako bi ona imala pare da ode po decu u Australiju.
Do komentara Tanje Savić juče nismo uspeli da dođemo na brojeve telefona poznate našoj redakciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija