• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.07.2021

13:39

TANJA JE MOGLA DA PROĐE KAO JELENA MARJANOVIĆ! Pevačicin prijatelj otkrio ŠOK DETALJE njenog odnosa sa mužem: On je ŽIVOTINJA od ČOVEKA, naterao ju je...

Privatna arhiva

Estrada

TANJA JE MOGLA DA PROĐE KAO JELENA MARJANOVIĆ! Pevačicin prijatelj otkrio ŠOK DETALJE njenog odnosa sa mužem: On je ŽIVOTINJA od ČOVEKA, naterao ju je...

Podeli vest

Nekadašnji najbolji prijatelj i saradnik poznate folk pevačice Tanje Savić, Bane Đokić za Pink.rs izneo je nove detalje njenog odnosa sa suprugom Dušanom Jovančevićem zbog kojih će javnost zanemeti

Naime, kako Bane tvrdi, Tanja je godinama preživljavala brutalnu torturu od strane supruga, zbog čega je bila u lošim odnosima čak i sa svojom porodicom.

- Ona i ja smo funkcionisali kao jedno, bio sam joj oslonac i savetnik, dok Dušanu nije smetalo... Nije smela da pisne jednu reč, a kamoli da napravi neki pogrešan korak, da zakasni kući posle nastupa a da ne pričam o nekom izlasku iz kuće, živela je kao u zatvoru na Bežanijskoj kosi, koliko noći sam prespavao u kući koju su rentirali zarad mira, jer se plaši da ostane sa njim sama, molila me je, sećam se i njene dadilje Ljilje koja je prisustvovala svemu tome i komentarisala zajedno sa mnom i sa Tanjom dešavanja u tom periodu. Verujte mi kada sam pre nekoliko godina izneo da je Dušan narkoman i da Tanju tuče niko mi nije verovao, čak je morala da me pljune i lažno optuži zbog njega, jer je samo morala da klima glavom od straha - počinje priču za Pink.rs Tanjin nekadašnji saradnik i blizak prijatelj Bane i dodaje:

 

 

- On je nju toliko onesposobio da to nisam video, ona mi je ispričala teške traume koje ima od njega, u Australiji je jednom izbacio na ulicu usred noći, nije imala ni telefon, ni ništa kod sebe, a mučio je ženski problem. Zamislite koja je to životinja od čoveka, čak ju je i naterao da iskasapi svoj vrat ne bi li skinula tetovažu od momka Neđe u kog je bila zaljubljena jako. On to nije podneo, pa ju je naterao u Australiji da pod anestezijom skine skalpelom kod jednog hirurga... Tanja ima ogroman ožiljak na vratu, eto ako ja lažem neka ona pokaže, neka se zakune u decu da ja lažem. Psihopata je na sve to terao, on ima hotel na Gold Kostu koji je godina porodičan i nasledio je biznis od oca, zapravo tu su se i upoznali u tom istom hotelu kada je Tanja na turneji odsela u istom… Žalosno je... On ima novca, s tim što se izjasnio još onda da mu ne pada na pamet da troši taj novac u Srbiji, pa ako Tanja ne uspe sa pesmom u narednom periodu odvešće je zauvek tamo da mu bude sluškinja... On se stideo toga što je Tanja mekedonsko-romske nacionalnosti... Rekao je da se stidi njenih roditelja sto su tamnije puti, pa verujte mi da Tanja nije roditelje tada ni viđala, ni sestru, čak ju je i naterao da proda kuću u Velikom Mokrom Lugu, koju je htela da adaptira i obezbedi, a onda kada joj otac to nije odobravao sa velikim razlogom, onda je naterao Tanju da pljuje po svojim najmilijima, kako su joj roditelji bezosećajni i kako su joj oteli kuću, sećate se toga... Ima svuda zavedeno jer sam ja taj intervju davao kao njen PR u to vreme, ja sam radio samo po naredbama… Žao mi je iskreno svega, žao mi je što joj je uskratio celu jednu deceniju i onesposobio je da napreduje, ima ludu sreću što ju je Bog pogledao opet. Ima tu glaščinu, pa je snimila dobre pesme… - poručuje Đokić za Pink.rs i otkriva:

 

 

- Ja sam ispao čovek prema njoj u svakom smislu, nikada joj dinara tražio nisam, jer sam radio iz ljubavi da joj pomognem i drago mi je što se trgla, ništa joj ne zameram, žao mi je što nismo u kontaktu, ali i to ima svoje zašto… Ona bi danas bila na visini Cece da me je poslušala pre šest godina da se kloni narkomana, koji je arčio novac samo za opijate. Nikada neću da zaboravim kad smo ga jurili do aerodroma posle njenog nastupa u 6 ujutru. Ukrao je sav novac i pasoše dečije i hteo je da pobegne, pa smo zvali policiju i tadašnjeg dečka Ljupke Stević, Simića, kako bi ga na aerodromu vratili da ga ne puste... Dakle, on je planirao to još davno da joj uradi, ali eto prošle godine mu je uspelo to… Hvala dragom Bogu, živa je i zdrava, deca su sad kod nje i neka je Bog čuva, ona je dobar čovek i namučena je, jako mi je žao što prolazi kroz sve to, ona to nije zaslužila… Šta god joj ikad zatreba, ja ću biti za nju tu i pomoći joj, ništa ne zameram, luda glava, slepo ga je volela, svima nam se to nekad desilo u životu... Dobro je ona prošla, pored njega mogla je završiti kao Jelena Marjanović, jer on kad se uradi, a bio je urađen, uvek on ne zna ni svoje ime... Daleko mu lepa kuća, ljudi su me molili da je ne dovodim sa njim na nastupe beogradskih splavova, plašili su se, jer je bio incidentan i Tanja nije svoja, ne održi nastup kako treba, niti sme od obožavalaca neko da se slika, plašili su se svi, jer je jednog fana i udario, a menadžeri kluba ga nisu podnosili - završava nekadašnji Tanjin prijatelj i saradnik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija