• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2021

19:37

I TADA JE POSTOJALA HEMIJA! Isplivala ŠOK FOTKA Darka i Barbare stara 12 godina! /FOTO/

printscreen Instagram barbara.bobak

Estrada

I TADA JE POSTOJALA HEMIJA! Isplivala ŠOK FOTKA Darka i Barbare stara 12 godina! /FOTO/

Podeli vest

Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić, uplovio je u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak

Iako su se mnogi čudili kako je Darko tako brzo našao novu devojku, sada se pojavila njihova stara fotografija iz 2009. godine, te je jasno da se njih dvoje poznaju godinama unazad.

Naime, Barbara je na svom Instagramu podelila sliku sa Darkom koja je nastala pre 11 godina i njihovu novu fotografiju, a uz to je napisala sledeće:

- I 2009. godine se videla ta hemija.

Foto: printscreen instagram

Darko je odmah ovu objavu podelio i na svom storiju, te je dao do znanja svojim pratiocima da uživa u ljubavi sa novom izabranicom.

Inače, Barbara Bobak nedavno je ispričala da Darka kratko poznaje, ali da im je za sada sjajno u vezi.

- Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamerke. Gde god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao. Za sada je sve super, često se viđamo - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija