• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

08:10

HAOS U STUDIJU! Lepi Mića URLA na Miljanu, TVRDI DA LAŽE da NIJE sa Zolom: Juče si bila... /VIDEO/

TV Pink printscreen

Estrada

HAOS U STUDIJU! Lepi Mića URLA na Miljanu, TVRDI DA LAŽE da NIJE sa Zolom: Juče si bila... /VIDEO/

Podeli vest

Bila je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić pitala je Miljanu za sukobe koji su propratili njeno učešće u Zadruzi 4

- Interesanta tema, Jovana i Stefan, pretili ste tužbama, da li se nešto obestinilo? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Nema potrebu da se bavim ljudima iz rijalitija i da se tužakam. Što se tiče Jovane i Stefana nisam promenila mišljenje, ni ne znam da su zajedno. Posvećena sam svom životu, želim da budem dobro ja, pa onda svi ostali. Ako sam ja dobro i Željko će biti. U slobodno vreme nešto pročitam. Niti mi je njihova veza bila nešto zanimljiva. Pozdrav za Nebojšu - rekla je Miljana.

- Pozdravi Zolu - dobacio je Mića.

- Nema potrebe - dodala je Miljana.

- Ja znam da si ti sa zolom - rekao je Mića

- Pomogao mi je posle apartmana što se smeštaja tiče. Sve je tako kako ti kažeš - rekla je Miljana.

- Ona pozdravlja moje prijatelje koji su tamo sa njom. Misliš na visokog? - pitao je Mića.

Rekla sam svoje, kad se završio rijalitu čestitao mi je na trećem mestu - rekla je kratko Miljana.

- Miljana ti si u etno selu sa Zolom. Juče si bila na ručku, gde je bio moj prijatelj sa prijateljicom. Ona je sa Zolom u vezi! Sram je bilo, njena majka ovo ne zaslužuje. Kaži sa Zolom sam, volim ga i zdravo - urlao je Mića.

- Otišla sam jer sam imala zakazane emisije. Janjuš mi je preporučio da odem tamo - dodala je Kulićeva.

- Tamo su Maja i Janjuš bili prošle godine, to je njihova baza. Šta znači ručak sa njim juče? - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink printscreen

Lepi Mića poludeo zbog Miljane

- Bila sam u tom selu, sada više nisam. Provela sam tmao tri noći. susrela sam se sa zolom, popili smo kafu, a ja čak nemam ni njegov broj telefona. Bila sam tamo sa sinom i majkom, sve vreme je mama bila sa mnom. Zola je seo sto preko puta nas - pravdala se Miljana.

- Ja se kunem da je ona bila sa Zolom. Njena majka zna da je bila sa Zolom i Marija je ljuta zbog toga - nastavio je Mića.

- Mogu sad da pozovem mamu da demantuje sve. Moja mama bi prva rekla sve da sam sa Zolom - rekla je Miljana.

- Bila je sa Zolom i danas i juče, ona je svaki dan sa zolom. Treba da kaže ja Zolu volim, ne mogu bez njega. Tražila je 2000 evra, a to je bilo preključe. Evo, ajde zakuni se. Miljana sve laže - nastavio da je viče Lepi Mića.

Miljana, gde si spavala preksinoć? Da li si bila na ručku sa Zolom pre dva dana - pitao je Mića.

Nikada - obrusila je ona.

Bila je tamo svaki dan sa njim, tražila je pare od mog druga. Ja se kunem u moju majku. Tražila je dva soma, a dobila soma i 600, bilo pre tri dana - nastavio je Mića.

To je bilo prošle godine - rekla je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17