• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

28.07.2021

13:50

KIJA GLUMI ACINU BIVŠU ŽENU SONJU?! Kockareva se bori za ulogu u seriji  "Kafana na Balkanu" o Lukasovom životu

Estrada

KIJA GLUMI ACINU BIVŠU ŽENU SONJU?! Kockareva se bori za ulogu u seriji "Kafana na Balkanu" o Lukasovom životu

Podeli vest

Kija Kockar se sa još dve glumice na kastingu bori za ulogu bivše žene Ace Lukasa Sonje Vukasanović u seriji o pevačevom životu "Kafana na Balkanu". Produkcija priželjkuje da se upravo pobednica "Zadruge 1" nađe u serijalu od 12 epizoda zasnovanom na folkerovoj autobiografiji "Ovo sam ja". Lukas će biti narator, dok će njegovog oca dočarati Mima Karadžić

- Kasting će se održati sredinom avgusta, a Kija će biti pozvana sa još dve glumice. Lukas i scenarista Vanja Bulić, ali i producenti, merkaju upravo Kiju za ulogu Sonje, s kojom Aca ima ćerku Viktoriju. Veruju da bi ona mogla da dočara Sonjin temperament i karakter, odnosno da verno odglumi jaku i samostalnu ženu, ali i pevačevu najveću ljubav. U opticaju su još dve glumice, videćemo kome će na kraju pripasti ta uloga - priča naš sagovornik.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kija Kockar
Mima igra Acinog oca


Mima Karadžić će igrati mog oca Vuksana, to mi je bila velika želja i ostvarila mi se, a za ostalim glumcima tragamo


Aca Lukas


Kockareva se već oprobala kao glumica i odlično se snašla. Igrala je u predstavi "Ko ti trese trešnjicu", zatim u studentskom filmu "Ludnica subotnje večeri" i u seriji "Aviondžije", koja će se prikazivati od jeseni. Ipak, ni od jednog tog projekta ne očekuje se toliki uspeh kao od serije koja će razotkriti buran život Ace Lukasa, pa se svi nadaju da će Kija dobiti mogućnost da igra Sonju.

Lukas kaže da je rano da otkriva sve uloge, jer želi da iznenadi publiku!

- Biće kastinga, pa ćemo da vidimo. Mima Karadžić će igrati mog oca Vuksana, to mi je bila velika želja i ostvarila mi se, a za ostalima tragamo. Postoje mnoge stvari koje nisam otkrio u knjizi, ne zato što nisam želeo, već zato što nisam stigao. Ali zato uskoro počinje snimanje serije u kojoj će ljudi imati priliku da vide sve o mom životu - priča Aca i dodaje da mu je posebno drago što je scenario radio naš proslavljeni novinar i pisac Vanja Bulić:

 

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Aca Lukas i Sonja Vuksanović
Podrška


Sonja podržava moju odluku da snimim seriju zasnovanu na autobiografiji "Ovo sam ja"
Aca Lukas


- Serija će imati 12 epizoda, a Vanja je do sada završio pet. Još ne znamo ko će glumiti mene, tek treba da pronađemo glavnog glumca.


Na pitanje da li će Sonji, koju u knjizi optužuje da ga je varala sa košarkašem Markom Jarićem, smetati da se nađe u seriji, Lukas kratko odgovara:

- Podržava me u svemu!

Lukas piše nastavak knjige

Lukas je najavio nastavak autobiografije "Ovo sam ja", kojom je izazvao buru u javnosti zbog pikanterija koje je otkrio:

- Mnogi su pričali da sve znaju o meni, pa sam rešio da im ovom knjigom zapušim usta. Ovo je tek prvi deo autobiografije, biće i nastavka. Knjigom sam želeo da pokažem ljudima koliko je kockanje loše i da izvuku pouku iz mog lošeg iskustva. -

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija