• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

31.07.2021

10:38

ŠOK OTKRIĆE! Prijovićka za ležaljku izdvaja 500 EVRA, dok Lepa Brena najviše TROŠI na OVO!

Estrada

ŠOK OTKRIĆE! Prijovićka za ležaljku izdvaja 500 EVRA, dok Lepa Brena najviše TROŠI na OVO!

Podeli vest

Kad siđu sa jahte vredne 2.500.000 evra, Lepa Brena i Aleksandra Prijović pobegnu na dve različite strane! Jedna od najvećih balkanskih zvezda svih vremena pokušava da se kamuflira kako je fanovi ne bi prepoznali, obilazi manje poznate restorane i kafiće, dok se njena snajka provodi na jednoj od najskupljih plaža u Tivtu

Paparaco Informera uhvatio je Brenu dok je sa prijateljicom kulirala u "Niki biču" u Tivtu. Ona nije naručivala skupa vina i fensi jela, već je spas od vrućine potražila u najzdravijem napitku - vodi.

- Brena je po najvećoj vrućini prošetala Pržnom sa drugaricom. Kada su se umorile, sele su da predahnu. Pevačica je bila toliko žedna da je popila četiri flašice vode u jednoj kafanici - kaže izvor Informera koji se zatekao na licu mesta. Brena je bila gotovo neprepoznatljiva. Nije imala ni gram šminke, a skrivala se od pogleda prolaznika ispod šešira.

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

Lepa Brena i Boba Živojinović

Uživaju i zarađuju

Brena i Prija u pauzama od uživanja uspeju da zarade ogromne pare. One u Crnoj Gori imaju zakazane nastupe, pa tako Aleksandra za nedelju dana zaradi 30.000 evra. Brena, sa druge strane nastupa ređe, ali za svoj koncert uzme oko 55.000 evra. Ona bi trebalo u avgustu da zapeva u najvećoj diskoteci u Budvi ukoliko mere zbog pandemije koronavirusa to budu dozvoljavale.

Za razliku od Brene, koja je pokušavala da se osveži vodom koja košta jedan evro, njena snajka Aleksandra Prijović uživala je u luksuzu na plaži u Tivtu.

- Prijovićka ne žali para kada je na odmoru. Za Brenu godinama svi na estradi pričaju da je veoma štedljiva. Ona ne voli da baca pare na gluposti, ali ne žali da plati za dobra putovanja, jahte i nekretnine. Sa druge strane, Prija ume da rasipa novac. Njoj nije problem da za ručak ili večeru spiska i po nekoliko hiljada evra. To se i ovog puta pokazalo kao tačno. Ona je ceo dan bila na "Niki biču", gde je krevet za dvoje platila neverovatnih 500 evra. Uz to je dobila piće dobrodošlice i flašu vode. Ulazak na tu plažu je zvanično besplatan, ali da bi ostao tu, moraš da spiskaš najmanje 1000 evra za dan. Ona je celog dana naručivala voće jer vodi računa o ishrani. Ipak, pijuckala je i "moet", koji je uvek opusti kada je na moru - kaže naš sagovornik. Priji je društvo pravio njen suprug Filip Živojinović, dok je sina Aleksandra čuvala njena majka Borka.

 

Foto: printscreen instagram

Aleksandra i Filip uživaju

Živojinovići su u Crnoj Gori već nedeljama. Oni uglavnom krstare svojom skupocenom jahtom na kojoj ih je paparaco Informera fotografisao pre nekoliko dana.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija