• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

05.08.2021

07:50

POLITIČARA OSTAVILA DEVOJKA ZBOG KIJE! Nakon SVAĐE stavila tačku na njihovu VEZU, a evo šta je onda USLEDILO!

Estrada

POLITIČARA OSTAVILA DEVOJKA ZBOG KIJE! Nakon SVAĐE stavila tačku na njihovu VEZU, a evo šta je onda USLEDILO!

Podeli vest

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković posvađao se s devojkom Kristinom Beronjom zbog Kije Kockar!

Političar iz Republike Srpske uhvaćen je kako uživa na Crnogorskom primorju sa pobednicom "Zadruge 1"!

Foto: printscreen tvin

Kija Kockar

Kija i Draško su se ceo dan kupali i vozikali skuterom u Baošićima na Jadranskom moru, zbog čega se gradonačelnikova lepša polovina naljutila.

- Čim je videla njihove zajedničke fotografije u medijima, Kristina ga je pozvala i zatražila objašnjenje. Draško joj je rekao da je mu je Kija samo drugarica, ali ona je nastavila da mu prebacuje. Posvađali su se, zbog čega ju je on otpratio sa društvene mreže Instagram - započinje priču izvor Informera.

Kada je videla da ju je izbrisao iz prijatelja sa Instagrama, Kristina se još više uvredila i odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

- Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao da joj objasni da greši, da nema ništa sa Kijom, ali je ona bila ubeđena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško veoma prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, posle nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala sa njim, nakon čega su se pomirili - završava naš izvor.

Čim su zakopali ratne sekire, Draško je ponovo zapratio svoju devojku. Ona je okačila fotografiju na kojoj njih dvoje zagrljeni poziraju u bazenu, a gradonačelnik Banjaluke je podelio njenu objavu na svom profilu. Oboje su želeli da stave do znanja da su zajedno.

Foto: printscreen instagram/beronjakristina_

Kristina i Draško



Pozvali smo gradonačelnika, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke, dok je Kija rekla da joj je Stanivuković samo prijatelj, te da nema nikakve senzacije u celoj priči.

- Draško i ja se samo družimo! Među nama nema ničeg, osim drugarstva - ponovila je Kockareva, koja je, čim je videla da su mediji saznali za njihovo druženje u Crnoj Gori, brže-bolje otpratila gradonačelnika Banjaluke sa Instagrama, iako ga je do tada uredno pratila.

Prodaje garderobu na Instagramu

Kristina Beronja je javnosti poznata kao bivša devojka Veljka Ražnatovića. Lepa crnka bavi se prodajom garderobe na Instagramu i veoma je aktivna na društvenim mrežama. Sudeći po slikama, voli da putuje i uživa u luksuzu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radoje

pre 2 godine

Podnesi ostavku na mesto gradonacelnika da vise ne brukas Banjaluku,jer se druzis sa osobama slabog morala.Svaka tvoja slika sa Kijom, je bruka za sve gradjane koji su glasali za tebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17