• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

06.08.2021

17:20

SASLUŠANI U POLICIJI! Ovako su se Tara i Ša pravdali, svojim tvrdnjama su sve IZNENADILI!

Marko Đoković

Estrada

SASLUŠANI U POLICIJI! Ovako su se Tara i Ša pravdali, svojim tvrdnjama su sve IZNENADILI!

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je vest da je Tara Simov imala saobraćajnu nesreću u kojoj je slupala automobila repera Nenada Aleskića Ša.

Naime, oni su sada navodno saslušani u policijskoj stanici, gde su dali izjave.

Njih dvoje su navodno bili u policiji u svojstvu građana. Aleksić je izjavio da je on vozio automobil i izazvao nezgodu. Isto je potvrdila i Tara. U bližoj i daljoj okoline mesta gde se dogodila saobraćajna nezgida nema kamere koje su eventualno snimile događaj.

Foto: informer

Tara Simov

Tara je u izjavi navela da je snimak koji se pojavio na društvenoj mreži "Tik tok" nastao pre nepune dve godine u Severnoj Makedoniji.

Protiv Aleksića, u skladu sa Zakonom, navodno će biti podneta odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja.

Inače, u noći kadaje Tara Slupala automobil Nenad Aleksić Ša je gostovao u emisiji sa Franom Pujasom, a on je sada izjavio da je on uprvljao vozilom.

Inače, Tara je navela da je snimak nastao pre dve godine, a Ša je automobil nedavno kupio od honorara koji je zaradio u Zadruzi i tada se javno pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Tamara Matić

Nenad Aleksić Ša

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kompleksi i strahovi

pre 2 godine

jao ovaj mucenik na sebe preuzima sve njene uzasne postupke u nadi da ce tako da je zadrzi da ga ne sutne jer zna da ga niko nece ojj tugo pregolema

DEVOJKE NISAM VRBOVAO, SVE JE BILO NA DOBROVOLJNOJ BAZI! Najpoznatiji estradni makro izneo šokantno priznanje pred sudom!
Estrada

DEVOJKE NISAM VRBOVAO, SVE JE BILO NA DOBROVOLJNOJ BAZI! Najpoznatiji estradni makro izneo šokantno priznanje pred sudom!

Mihajlo Maksimović i njegov brat Dušan Milenković, danas su na pripremnom ročištu pred početak suđenja u Višem sudu u Beogradu, priznali da su posredovali u prostituciji. Osim ovih, najpoznatijem osumnjičenom estradnom makrou Maksimoviću, na teret se stavljaju i optužbe za trgovinu ljudima jer je navodno devojke koje su radile za njega primoravao da redovno idu na lekarske preglede, treniraju i idu na seanse kod lajfkouč trenera, ali je ovaj deo optužnice on odbacio navodeći da nije kriv

06.08.2021

16:12

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija