• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.08.2021

14:30

ZAŠTO TA SELJANA PORED TOLIKO DOBRE MUZIKE? Žena popularnog fudbalera OSUDILA nastup Milice Todorović na dočeku Olimpijaca, pa poručila: SLEDEĆI PUT... /FOTO/

printscreen instagram/milicatodorovicofficial

Estrada

ZAŠTO TA SELJANA PORED TOLIKO DOBRE MUZIKE? Žena popularnog fudbalera OSUDILA nastup Milice Todorović na dočeku Olimpijaca, pa poručila: SLEDEĆI PUT... /FOTO/

Podeli vest

Popularna pevačica Milica Todorović pevala je na svečanom dočeku vaterpolista sa Olimpijskih igara zbog čega je bila na meti prozivki Sonje Lazetić, supruge poznatog fudbalera Nikole Lazetića

Žena fudbalera koju je publika upoznala i kroz dokumentarni film "Vidimo se u čitulji", izazvala je pravi haos na Tviteru kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu.

- Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam? - napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović.

- Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana... - komentarisala je ona na Tviteru.

Ova njena objava podigla je veliku prašinu u našoj javnosti, a Sonja je bila meta žestokih uvreda i osuda zbog svog komentarisanja tuđeg muzičkog ukusa. Lazetićeva supruga zbog toga je "promenila ploču".

Foto: printscreen Twitter

Sonja je posle "okrenula ploču"

- Moje društvo i ja narodnu muziku između nas zovemo "seljana" ili "selje", i rado je slušamo kad izađemo u kafanu. Nije mi bila namera nikoga da uvredim, što se jasno vidi iz mog tvita, ali očigledno je neko želeo sve to drugačije da predstavi ili jednostavno nije skapirao tvit - kazala je Sonja.

Milica je otpevala hit "Ti moje zlato" a potom i svoju drugu najpopularniju pesmu "Tri čaše" i raspevala prisutne građane ispred Starog dvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pancevac

pre 2 godine

Milica je lepa i uspesna pevacica koja je sama sebi prokrcila put, a ta doticna Sonja koja je proziva a za to nema pravo jer je svoje uhlebljenje nasla tako sto je jahala koje kakve lovatore! Podrska za Milicu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija