• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hello/informer.rs

18.08.2021

15:55

REŠILA JE DA MU UZME SVE PARE! Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zaratili!

Estrada

REŠILA JE DA MU UZME SVE PARE! Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zaratili!

Podeli vest

Turska zvezda Mustafa Sandal, bivši suprug pevačice Emine Jahović, u nedavnom intervjuu za jedan turski portal, govorio je o bivšoj supruzi sa najiskrenijim poštovanjem

Iako bi se iz njegovih reči moglo zaključiti da je među njima sve u najboljem redu i da su ostali u bliskim odnosima zbog dece, izgleda da baš nije tako. Podsećamo, Emina je tužila Mustafu, jer više od dve godine nije plaćao alimentaciju.

Turski mediji navode da je pevačica u februaru, po nalogu suda, poslala izvršitelje u Mustafinu kuću. Ubrzo posle toga on joj je uzvratio tužbom tražeći poništenje alimentacije, a u pitanju je 15.000 turskih lira, koliko je trebalo da plaća svakog meseca.

Foto: Ivan Dobričić

Emina Jahović i Mustafa Sandal prave selfi

Na suđenju, zakazanom za novembar, Mustafa će tražiti da se iznos smanji, jer zbog krize usled pandemije koronavurusa ne može da ostvaruje prihode kao ranijih godina. Takođe, pre nekoliko meseci izjavio je da je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega zahvaljujući kozmetičkoj kompaniji koju je pokrenula. Ona je reagovala izjavom da njen bivši suprug nije u finansijskim problemima i da veruje da će pravda pobediti.

Mustafa je nameravao da proda vilu u rezidencijalnom kvartu Istanbula, gde je nekada živeo sa Eminom i sinovima, ali je kupac u poslednjem trenutku odustao. Tražio je milion dolara, iako nekretnina košta mnogo više. Međutim, pandemija je oborila cenu. Trenutno je iznajmljuje za 70.000 lira, a ta sredstva idu na – Eminin račun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija