• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

26.08.2021

21:30

SKANDALOZNO! SADIK HASANOVIĆ NASTAVLJA DA ŠIRI GOVOR MRŽNJE! Podržao fanove koji su NAPALI CECU!

printscreen instagram/sadikhasanovic.official

Estrada

SKANDALOZNO! SADIK HASANOVIĆ NASTAVLJA DA ŠIRI GOVOR MRŽNJE! Podržao fanove koji su NAPALI CECU!

Podeli vest

Sadik Hasanović i dalje nastavlja sa vređanjem Srbije nakon odluke naše države da mu se zabrani ulazak zbog pevanja nacionalističkih pesama i govora mržnje

On je na svom Instagramu  podelio nekoliko neprimerenih komentara i uvreda na račun Srbije koje su mu pratioci pisali posle saznanja da je "persona non grata" u našoj zemlji, a zatim se i u kratkom uključenju uživo još jednom zahvalio svima na rečima podrške, ističući da i dalje stoji iza svake svoje reči i postupka. Ipak, kad su počeli da mu stižu i brojni negativni komentari i uvrede u toku lajva od strane ogorčenih Srba, Sadik Hasanović se brže-bolje isključio, a zatim i obrisao postove sa uvredama.

Foto: printscreen instagram

Sadik Hasanović

- Grozno! Kako vas, politička bagro, nije sramota? Jednom divnom, mladom, kulturnom momku da lomite krila. Njegova produkcijska kuća je u Beogradu. Živeo je on i pre te vaše "velike Srbije". Živeće i dalje. Od malih nogu se bavi muzikom i od toga živi. I pomoću vaše sabotaže i linča on postaje miljenik naroda. Decenijama, bagro, maltretirate bošnjački narod. Nijedan snimak ne postoji da je pevao nacionalističke pesme. Iz Sadikovih usta se nije čula nikada nijedna nacionalistička pesma. Sve i da je pevao, pevaju i srbijanski pevači mnogo gore, pa je to vama "top". Niko ih ne dira - glasila je jedna od najgnusnijihh poruka podrške, koju je Sadik podelio.

Ista osoba izvređala je i pevačicu Cecu Ražnatović.

- Živite u istoj zemlji sa ženom ratnog zločinca, ta vam žena peva, ona je vaša "srpska majka". Je*em li vam srpsku majku Ražnatović. Ratni zločinci hodaju slobodno, žive najnormalnije, koji bi trebalo doživotno da budu iza rešetaka, a vi doživotno zabranjujete Sadiku da ulazi u Srbiju. Sram vas bilo. Sadik je kvalitetan momak, uspešan i biće velika zvezda - pisalo je u ovoj poruci na Sadikovom Instagram storiju.

Foto: printscreen instagram

 

Hasanović se ovim povodom oglasio za medije.

- Stojim iza svega. Ja svoje mišljenje ne menjam, pa ni o tome da je Pazar kao moj Sandžak. Ne znam šta tu nije jasno. Hvala svima koji me podržavaju sa svih strana, a takvih je mnogo, mnogo više nego onih koji se slažu sa sramotnom odlukom da ne mogu doživotno preko granice - završio je neljubazno pevač.

Podsetimo, Sadik je vraćen s graničnog prelaza Špiljani početkom avgusta kad je preko Crne Gore hteo da dođe u Novi Pazar, što je i njega iznenadilo, pa je dao skandaloznu izjavu da taj grad nije u Srbiji.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović za pojedine srpske medije i tako nastavio s provokacijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 2 godine

Ovoga staviti na poternicu tako da mu noga nikada ne kroci u Srbiju !

Sinisa

pre 2 godine

Većina njih tako misli da se mi me lažemo svi ovde dodju da se afirmišu i naprave karijeru a misle o nama bas to što su ova g....na napisala.Ista stvar i sa Milogorcima.Nego im sva uvesti pre nastupa da moraju da uzviknu živela Srbija i onda mogu da pevaju

Željko

pre 2 godine

Vrlo brzo će taj " kvalitetan momak" biti totalni anonimus kao što je bio pre učešća na Grandu .Da nije slučajnost potvrđuju njegove izjave nakon zabrane ulaska . Samo treba nastaviti sa zabranama ulaska , jer ima hasanovića još i po Hrvatskoj .Kad im se prekine izvor najveće zarade ( Srbija ) onda će dobro razmisliti šta će govoriti i raditi .

Milan

pre 2 godine

Шта је мислио о Србији, сада је и рекао.

voja

pre 2 godine

moze li drzava malo da reaguje ,pa on svima nama majku srpsku javno,,alo drzavo vucicu gde ste sada

Novi Sad

pre 2 godine

hahahahaha...eno tebi tvoje Bosne. Uživaj momče doživotno. Baš je dobro.

horizont

pre 2 godine

jos jedan neobrijani bradati majmun , neobrazovana raja na celu sa Anomalijom Izmetbegovicem koji pljacka muslimanski narod i Sebijom izmetbegovic koja ima laziranu diplomu i laze celi muslimanski narod. Sadik Hasanovic je jedan neobrazovani obican papak koji se divi izetbegovicevim carsijskim kriminalcima , islamskim teroristima zlocincima i sarajevskim velikoislamskim narkodilerima koji pljackaju celi muslimanski narod i ubijaju srpsku decu .

Aranđel

pre 2 godine

Što o ovom govnetu više pišete i samo mu dajete na značaju. Anonimus, zaboravite i ne pišite više o njemu i nedižite mu rep.

misha

pre 2 godine

Neka ide i peva tamo gde ga vole i ukinuti mu medijsku paznju 100% u Srbiji. Pa ce se vratiti da peva kozama kojima je i pevao prije granda. Sa ovakvim izjavama neka ide u Tursku .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17