• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

08.09.2021

07:40

"LUKAS ĆE IZVAĆARITI I SEVE!" NOVI RAT na ESTRADI, pevač BRUTALNO odgovorio Dari Bubamari: Budaletino, skini mi se s grbače!

Estrada

"LUKAS ĆE IZVAĆARITI I SEVE!" NOVI RAT na ESTRADI, pevač BRUTALNO odgovorio Dari Bubamari: Budaletino, skini mi se s grbače!

Podeli vest

Dara Bubamara započela je rat s Acom Lukasom! Folk zvezda je ubeđena da će njen kolega "izvaćariti" za novac i Severinu Vučković, kao što je i Ivanu Selakov.

Čim je Lukas najavio duet sa Severinom, Dara je rekla kako je ubeđena da će njena koleginica iz Hrvatske proći isto kao i Selakovljeva, koja je optužila Acu da ju je "moralno i finansijski prevario".

- Čula sam da Aca i Severina snimaju duet. Ako je pesma dobra, postaće hit, u to nema sumnje. Ali šta će biti posle, ostaje nam da vidimo... Da li će posle nekoliko dana da povuku duet, da li će Acin menadžment da joj traži pare, videćemo! Sve je moguće u tom timu - rekla je Dara, aludirajući na skandal kad je Lukas sa Jutjuba povukao duet sa Ivanom "Svatovi".

Foto: HIT dodatak/informer

Dara Bubamara pozira
Izdržljiva

Bubamara kaže da je spremna na to da će je Lukas nagaziti zbog ove prozivke.

- Kad me napadnu, ja im odbrusim, a onda im đavo bude kriv! U ovom poslu je najbitnije da si psihički jak, jer treba izdržati sve. Ko nije psihički jak, pada. Vidite i sami da se izvođači samo menjaju, a ja ostajem - samouverena je Dara.

Kad je to čuo, Lukas je svoju koleginicu nazvao budaletinom!

- Kakva, bre, Dara?! Manite me više tih budaletina! Pitajte nju zašto tako priča o meni. Neka mi se skinu s grbače i ona i Ivana Selakov, pitajte me neke ozbiljnije teme. Ma ne mogu da pričam o njima, spavam - rekao je folker

Foto: printscreen instagram

Dara Bubamara
Istorija sukoba

Ovo nije prvi put da se Dara i Lukas prozivaju. Kad su u javnost iscurile Bubamarine porno-fotografije, Lukas je rekao da ništa slično nikad ne bi moglo da se desi njegovoj tadašnjoj supruzi Sonji jer ona "nije takav tip žene". Bubamaru je to pogodilo...

- Svi se foliraju, svakome to može da se desi! Sonja i ja ne možemo da se merimo. Takve njene fotografije nikoga ne bi interesovale, jer sam ja ipak zvezda - rekla je tada Dara.

Foto: TV Pink printscreen

Aca Lukas
Ivana: Vlasnik Lukasovog
lika je njegov menadžer!


I Ivana Selakov nastavlja da ratuje sa Lukasom, koji je prošle nedelje prekinuo saradnju s njom.

- Aca se apsolutno ništa ne pita! On ima ugovor sa menadžerom Sašom Mirkovićem, koji je vlasnik njegovog lika i dela - rekla je Ivana.

Foto: printscreen

Ivana Selakov i Aca Lukas

To je Lukasa veoma pogodilo.

- Ja barem imam lik i delo, za razliku od nje koja ga nema. Mojim likom i delom ne upravlja niko, a finansijama upravlja Mirković. I hvala Bogu da je neko uzeo da upravlja, da prestanu da me vaćare takvi kao što su njen muž, nosač kofera Peđa Selakov, i ona - kaže Aca i dodaje da je on zaslužan za Ivaninu karijeru:

Foto: printscreen

Ivana Selakov

- Ivana je bila simpatična buca, prateći vokal, koja je nažalost prerasla u anemičnu, bezličnu, liposukciranu "zvezdu", koja je zvezda isto koliko i moja komšinica Mara! Vukljao sam je po tezgama jer mi je bila simpatična. Da nije bilo Mirkovića, ne bi videla Evropu. A sad nam ovako vraća!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17