• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

24.09.2021

16:33

OVAKVE OBLINE BI SVI POŽELELI - UZAN STRUK, DUGE NOGE, OBLA ZADNJICA! Zorana Pavić transformisala svoje telo, a evo i kako!

Estrada

OVAKVE OBLINE BI SVI POŽELELI - UZAN STRUK, DUGE NOGE, OBLA ZADNJICA! Zorana Pavić transformisala svoje telo, a evo i kako!

Podeli vest

Zorana Pavić smršala je za osam meseci 20 kilograma i pobrala brojne simpatije javnosti.

Nikada nije krila da je smršala uz rigoroznu dijetu koja ju je umalo koštala zdravlja, te je savetovala sve da vode računa i da, zbog izgleda, ne ugroze svoj život. Pavićeva je, dok se pridržavala posebne ishrane, išla i na vežbe, a sad je duhovito pokazala kako bez problema da uradite 100 ponavljanja za ruke i leđa.

Foto: HIT dodatak/informer

Zorana Pavić

- Zapratite me za još saveta, tako uradim i 100 sklekova..svaki dan - napisala je uz video.

Podsetimo, pevačica je ispričala kako joj je pošlo za rukom da brzo smrša, uz napomenu da to nikome ne bi preporučila, iako je i te kako zadovoljna rezultatima.

- Uz lasere na koje redovno idem, koristila sam i neke rigorozne metode koje stvarno nikome ne bih preporučila. Ja sam za kratko vreme želela da budem top. Krenula sam da idem i u teretanu i počela sam da menjam ishranu - objasnila je ona.

Foto: HIT dodatak/informer

Zorana Pavić

- Pišu mi uglavnom žene, da im dam savet. Ja sam ujedinila više stvari. Rigorozna varijanta me koštala zdravlja, 12 dana nisam jela, koristila sam neke sirupe. Bilo mi je jako bitno da izgledam kako sam želela, to mi je pošlo za rukom, ali mi je bilo narušeno zdravlje. Promenila sam svoj način života. Imala sam hormonski poremećaj, ali se sve dovelo u red. Sada sam ona stara - nova - rekla je Zorana, koja se viška kilograma rešila u periodu od osam meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija