• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

27.09.2021

07:40

VODITELJKA JUTARNJEG UŠLA U DEVETI MESEC TRUDNOĆE! Bojana Ristivojević za Informer: Molim se Bogu da porođaj prođe kako treba!

Estrada

VODITELJKA JUTARNJEG UŠLA U DEVETI MESEC TRUDNOĆE! Bojana Ristivojević za Informer: Molim se Bogu da porođaj prođe kako treba!

Podeli vest

Bojana Ristivojević ne miruje iako treba da se porodi za koji dan!

Voditeljka Prve televizije ušla je u deveti mesec, ali to je ne sprečava da jurca po gradu i završava sve obaveze.

U sigurnim rukama

Bojana treba da se porodi u petak i kaže da jedva čeka susret sa svojom princezom.

- Sve sam spremila za dolazak bebe na svet i sada mi preostaje samo da se molim Bogu da sve prođe kako treba. Jedva čekam da je ugledam, živim za taj momenat - priča lepa voditeljka za Informer i dodaje da bi mogla svakog časa da se porodi:

- Nadam se da ću ćerku roditi 1. oktobra, kada mi je termin. Ali, ko zna, možda to bude i ranije. Neka ona sama odluči kada želi da dođe na svet. Zato smo poslednjih nekoliko dana svi u pripravnosti, svakog časa mogu da se porodim.

Bez obzira na to što ne miruje, Bojana pomno sluša savete lekara.

- Najvažnije mi je što imam veliko poverenje u doktora Rašu Aničića. Sa njim sam svakodnevno u kontaktu, jer mi mnogo znače njegovi saveti. Konsultujemo se o svemu. On je porađao i moje drugarice, koje imaju samo reči hvale za njega. Zato sam opuštena jer znam da sam u sigurnim rukama - kaže Ristivojevićeva.

Kolege je iznenadile

Voditeljka Jutarnjeg programa u maju je obelodanila da čeka bebu. Nedugo posle toga oprostila se od gledalaca, a kolege sa Prve priredile su joj tog dana iznenađenje i u studio usred emisije doveli njenu omiljenu pevačicu Zorica Brunclik.

Krije ime oca deteta

Bojana Ristivojević i dalje ne želi da otkrije ko je otac deteta koje nosi.

- O emotivnom partneru ne volim da pričam. Čuvam svoju ljubav daleko od očiju javnosti. Tako se lepše osećam i spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, a to je najvažnije - poručuje voditeljka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija