• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

08.10.2021

07:50

MILOMIR MARIĆ I ŽIKA NIKOLIĆ TRAŽE: Zabraniti Severini da PEVA u Srbiji! OBOGATILA SE OVDE, a sad nas PLJUJE i NAJSTRAŠNIJE NAPADA

Estrada

MILOMIR MARIĆ I ŽIKA NIKOLIĆ TRAŽE: Zabraniti Severini da PEVA u Srbiji! OBOGATILA SE OVDE, a sad nas PLJUJE i NAJSTRAŠNIJE NAPADA

Podeli vest

Žika Nikolić i Milomir Marić poručuju Severini Vučković da ne dolazi u našu zemlju, jer žigoše celu naciju kao genocidnu

Zabranite hrvatskoj prostitutki Severini da nastupa u Srbiji i ovde zgrće ogroman novac, jer izmišlja genocid u Srebrenici, poručuju poznati novinari Žika Nikolić i Milomir Marić. Oni si zgroženi jer je pevačica koja se obogatila praveći koncerte po našoj zemlji optužila Srbe da su genocidan narod.

Foto: printscreen

 

Novinar i voditelj Živorad Žika Nikolić kaže da je nedopustivo što Severina žigoše čitav srpski narod.

- Je*o Severinu, pun mi je kofer budaletina i prostitutki koje dođu u Srbiju, pa tako pričaju. Ma, kome ne valja naša zemlja, ne treba ovde ni da dolazi. Ne bih joj bre više dao da u Srbiji održi koncert! Postoji valjda neka etika! Moramo početi da poštujemo sebe kao državu, a ne da pridajemo značaja ovakvim budalama. Još su veće budaletine ti koji bi posle svega i otišli na njen koncert! Ko je bre Severina da odlučuje o genocidu? Da l' ona uopšte zna šta ta reč znači? - revoltiran je Nikolić.

Legendarni voditelj smatra da Vučkovićeva nema razloga da mrzi naš narod, jer ima sina sa Srbinom Milanom Popovićem, a bila je u braku i sa Igorem Kojićem.

Foto: instagram/severina

 

- Šta je bre ona loše dobila u Srbiji? Dobila je dete! Samo sa Srbima je i bila u ljubavi, a sad joj ne valjamo? Baš sam se iznervirao, ne mogu da verujem da pratimo te budale! Glupo je titrati svakome ko pljuje po nama! Ja bih je potpuno ignorisao, ali valjda postoji država koja vodi politiku, pa neka oni odluče šta će s njom - završava priču vidno iznerviran Žika.

Ni voditelj Milomir Marić nije ostao ravnodušan prema Severininoj sramnoj izjavi.

Foto: Printscreen You Tube/TV HAPPY

 

- Ona je samo jedna hrvatska prostitutka, koja se obogatila preko Srba. Sada mora da se opere u Hrvatskoj, pa nas vređa. Posle srpske avanture hoće da se dokaže kao velika Hrvatica! Očekujem da će uskoro objaviti novi film domaće produkcije, pa da ponovo postane heroina!

Podsetimo, Severina je raskinula ugovor sa TV Unom iz Banjaluke kada je saznala da je jedan od suvlasnika Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH Milorada Dodika.

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori mogući način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - izjavila je hrvatska pevačica za hrvatski "Večernji list".

Maja Nikolić: Proteraće je i iz Srbije i iz Hrvatske

Foto: printscreen/tvpink

 

Severinina koleginica Maja Nikolić kaže da će Vučkovićeva uskoro sama sebe proterati iz Srbije, kao i da bi trebalo da nauči istoriju naroda iz kog joj potiče sin.

- Severina je toliko nebitna ličnost da će uskoro samu sebe da protera i iz Srbije, a i iz Hrvatske. Pljuje Srbiju, a dva bivša muža su joj Srbi! Koliko samo mora da bude glupa i maliciozna osoba da izjavi tako nešto? Ona je neobrazovana osoba koja ne zna istoriju naroda iz kog joj potiče sin, koji je Srbin. Samu sebe je diskreditovala ovako glupim izjavama i stavovima, a svi znamo na koji način je postala popularna.

Dodik: Ni ja s njom ne bih sarađivao

Foto: Zoran Sinko

 

Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da Severini nikada ne bi ni dao prostor u medijima.

- Nemam nikakve veze sa tom televizijom. Ali, da je mene neko pitao, nikada ne bih dozvolio da se uđe u bilo kakav aranžman sa Severinom zbog njenog negativnog odnosa prema našem patrijarhu. Čak i da je moja kompanija potpisala ugovor sa njom, ja bih ga odmah raskinuo - rekao je Dodik gostujući na Jutarnjem programu Pinka, i dodao da Vučkovićevu ne ceni ni kao pevačicu:

- Kada bi me prislonili uza zid da me streljate, ne bih mogao da se setim nijedne njene pesme. Eto, toliko je ona meni važna. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Patriota

pre 2 godine

Mora srpkinja Severina da pokaze da je veca katolkinja od Pape. Zabraniti fukari da udise i vazduh u Srbiji !

Stojan

pre 2 godine

Ta Severina je Srpkinja, bar tako su bili njeni pretci. To sto je primila katolicanstvo i identifikuje se kao Hrvatica to je samo uvlacenje u zadnjice tamo nekome vaznom za nju. Njeno je proslo pa sada pokusava da bude relevantna medju svojim prisvojenim narodom. Ali izgleda ne uspeva joj, citam da je ponovo nasla nekog srpskog vola.

Pera

pre 2 godine

Severina je svinja (uz izvinjenje životinjama) koja nikada nesme da pomisli da dodje u Srbiju.

superb68

pre 2 godine

Ne samo ovoj pornićari ,nego svima koji pljuju po Srbiji

Goran

pre 2 godine

Zabraniti joj da recituje al sve ostalo može.

Malkolkm

pre 2 godine

Naravno Mile da se ne mozes setiti ni jedne Severinine pesme. Njene pesme se ne pevaju pod satorima.

Nikola

pre 2 godine

Sovinista, hohstapler, generator medjunacionalne mrznje. Severina nije etiketirala mene, nego je jasno navela koga.

srba

pre 2 godine

Dajte bre ljudi, ko ce da je otera? Da nece Pink? Pa oni joj daju na znacaju! Pa i na tom Pinku, kao i na ostalim televizijama, svakodnevno se vrti reklama u kojoj ona ucestvuje - oni joj daju na znacaju i dozvoljavaju joj da se promovise u Srbiji. Zabranili smo Jadranki ulaz u Srbiju koja je uradila nesto beznacajno, a i dalje promovisemo Severinu i njenu otvorenu agresiju prema Srbiji. Da li je Bikovic, kao "veliki" Srbin odlucio da ukine tu reklamu? Pa nije naravno, kao i uvek - jebes Srbiju i narod, daj da stavimo pare u dzep.

Toma

pre 2 godine

Ovoj porno pevacici treba zabranit dolazak u srbiju

Dam o

pre 2 godine

pokazala oralno umece,alise pokazala kao diletant!

Toša

pre 2 godine

Danas svako ima pravo na svoje mišljenje i stavove , Pa tako i dotična "glumica" čitaj pevačica. Ali licemerno je da se ikad pojavi u Srbiji. A sinu neka sutra kaže da mu je otac vanzemaljac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija