• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

11.10.2021

20:02

BOJANA STAMENOV SMRŠALA - PEVAČICA ZAPOČELA TRANSFORMACIJU! Rešila se trećine kilograma koje je imala, a evo kako sada izgleda!

Estrada

BOJANA STAMENOV SMRŠALA - PEVAČICA ZAPOČELA TRANSFORMACIJU! Rešila se trećine kilograma koje je imala, a evo kako sada izgleda!

Podeli vest

Pevačica Bojana Stamenov dugo se borila sa viškom kilograma, međutim, sada je odlučila da svoju liniju dovede do savršenstva, te je tako do sada uspela da smrša čak trećinu onoga što je imala.

- Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga - rekla je Bojana o kojoj su neki mediji pisali da je izgubila čak 45 kilograma.

- Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala - istakla je Bojana i rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.

- Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi - zaključila je Bojana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija