• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

14.10.2021

23:31

Tanja Savić je prošlost! Političar pevačicu zamenio sa njenom koleginicom - Devojka napravila haos zbog fotki, pa usledio filmski obrt!

Tanjug

Estrada

Tanja Savić je prošlost! Političar pevačicu zamenio sa njenom koleginicom - Devojka napravila haos zbog fotki, pa usledio filmski obrt!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim bosanskim političarem.

- Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi - rekla je Jovana, a potom otkrila odakle je političar.

Foto: Printscreen You Tube

Draško i Tanja

- Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik - rekla je zagonetno Jeremićeva u emisiji.

Jovana je zatim otišla i korak dalje, te iznela pikanterije o Tanjinom odnosu sa njim.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi sa drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

Foto: printscreen instagram/jovanajeremicmilosevic

Jovana Jeremić

- Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta - rekla je voditeljka za "Telegraf".

Nakon Jovanine izjave odmah je u medijima krenulo da se spekuliše da je misterijozni političar zapravo, gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, a da je treća osoba, tj. po Jovaninoj priči, Draškova "letnja šema", niko drugi do rijaliti pobednice Kristine Kije Kockar.

Foto: printscreen

Tanja Savić

Naime, mediji su u avgustu ove godine brujali o druženju Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke u Crnoj Gori, tačnije Baošićima, te da se Stanivuković upravo zbog Kije posvađao sa devojkom Kristinom Beronjom.

Kija i Draško su se tada ceo dan kupali i vozikali skuterom u Baošićima na Jadranskom moru, a kada su slike i snimci osvanuli u medijima, gradonačelnikova lepša polovina navodno se naljutila, pisao je "Informer" tada. Ona ga je navodno pozvala, te su se posvađali i na kraju je Draško devojku otpratio sa Instagrama.

Foto: Instagram/Kija Kockar

Kija Kockar

Međutim, ubrzo je došlo do preoktera, njih dvoje su zakopali ratne sekire, Draško je ponovo zapratio svoju devojku, te je ona okačila fotografiju na kojoj su njih dvoje zagrljeni pozirali u bazenu, a gradonačelnik Banja Luke je podelio njenu objavu na svom profilu. Oboje su tada želeli da stave do znanja da su zajedno. Kija je povodom cele situacije rekla da joj je Stanivuković samo prijatelj, te da nema nikakve senzacije u celoj priči.

- Draško i ja se samo družimo! Među nama nema ničeg, osim drugarstva - ponovila je Kija, koja je, čim je videla da su mediji saznali za njihovo druženje u Crnoj Gori, brže-bolje otpratila gradonačelnika Banjaluke sa Instagrama, iako ga je do tada uredno pratila.

Da podsetimo, izvor blizak političaru za portal "24sedam" ispričao je kako su Tanja Savić i Draško Stanivuković u januaru ove godine tri meseca proveli zajedno na Jahorini, te da su se viđali i u Banjaluci, gde je pevačicu gradonačelnik izvodio u luksuzne restorane, te da su šetali zajedno i gradom.

Foto: printscreen instagram

Kristina i Draško

Izvor je kao dodatni dokaz za svoju priču izdvojio i trenutak na Tanjinom nastupu, u Banjaluci, kada je pevačica Draška izvela na binu.

Ipak, ova romanska se, prema rečima izvora za medije, nakon nekoliko meseci okončala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Jovana Jeremić, je izgleda, zadužena da Drašku drži sveću dok on radi radnju, pa zbog toga sve zna ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija