• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

25.10.2021

07:45

BIVŠE DEVOJKE DARKA LAZIĆA ULAZE U ZADRUGU 5! PRODUCENTI PINKOVOG RIJALITIJA SPREMAJU SPEKTAKL!

Insajder/Zoran Sinko

Estrada

BIVŠE DEVOJKE DARKA LAZIĆA ULAZE U ZADRUGU 5! PRODUCENTI PINKOVOG RIJALITIJA SPREMAJU SPEKTAKL!

Podeli vest

Lazićeva bivša verenica Marina Gagić i ljubavnica Olivera Matijević spremne su da pred kamerama otkriju sve prljave tajne popularnog pevača

Bivše devojke Darka Lazića ulaze u "Zadrugu 5", saznaje Informer! Producenti Pinka uveliko pregovaraju sa Darkovom bivšom verenicom Marinom Gagić, s kojom folker ima dvogodišnjeg sina, dok je njegova bivša ljubavnica, pevačica Olivera Matijević već potpisala ugovor za rijaliti!

Foto: printscreen instagram/barbara.bobak

 

Postale drugarice

- Čelnici Pinka prvo su na razgovor pozvali Oliveru, s kojom je Darko varao prvu suprugu Anu Sević, a onda i verenicu Marinu! Ona je prošle nedelje bila u Beogradu i odmah je pristala da uđe u "Zadrugu"! Obećala je da će pred kamerama otkriti sve prljave tajne Darka Lazića - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je pevačica predložila producentima da pozovu i Marinu:

- Olivera je kontaktirala sa Marinom preko Instagrama čim je čula da ju je Darko ostavio! Rekla joj je da se kaje što je bila ljubavnica i požalila se da je izigrao obe... Još tada su njih dve skovale plan da se zajedno osvete Laziću! Tako je Olivera odmah posle razgovora na Pinku otišla u Pećince kod Marine, kod koje je i prenoćila. Tad su pričale da zajedno uđu u "Zadrugu".

Foto: printscreen

 

Prema rečima našeg izvora, Gagićeva se nećkala jer ima malo dete, ali je od toga jača njena želja da se osveti Laziću, koji odbija da joj plaća alimentaciju.

- Darko ne daje novac za sina Alekseja, a i retko ga viđa. Marina je shvatila da, ako ona sinu ne obezbedi budućnost, neće niko drugi. Već je dogovorila sastanak sa čelnicima Pinka i za dobar honorar pristaće da uđe u rijaliti zajedno sa Oliverom.

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

 

Darko je besan na obe bivše i tvrdi da žele da se proslave preko njegovih leđa.

- Nemam komentar za bivše, više me ne zanimaju u životu! Dajete prostora Oliveri i Marini! One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko su one? Olivera je propala pevačica, a Marina hoće da bude poznata! - rekao je pevač, koji posle raskida sa Marinom uživa u ljubavi sa pevačicom Barbarom Bobak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija