• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer.rs

26.10.2021

19:36

Dalila Dragojević iza sebe ima burnu prošlost?! Otac je od sramote pobegao iz Tuzle, majka pala u depresiju, bivši je ošišao na ćelavo?!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Dalila Dragojević iza sebe ima burnu prošlost?! Otac je od sramote pobegao iz Tuzle, majka pala u depresiju, bivši je ošišao na ćelavo?!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević je pre braka sa Dejanom Dragojevićem imala je navodno burnu prošlost.

U rijalitiju "Parovi" gde su se upoznali i zavoleli Dalila je bila prava zvezda pa su se tako novinski članci nizali svakog dana, a sada je isplivao jedan koji kruži mrežama da ju je bivši navodno ošišao na ćelavo, kao i da je njena majka navodno pala u depresiju.

- Dalilu je bivši muž ošišao na ćelavo nakon što je uhvatio sa drugim muškarcem. Njen otac je zbog sramote napustio Tuzlu, a majka se leči od depresije - tada je govorila za domaće medije Dalilina komšinica Suphija.

Foto: printscreen instagram

Dalila Dragojević

- Nena porodica se kao i mnoge tokom rata preselila u Austriju gde su bili sve dok Dalila nije počela da se bavi najgorim mogućim stvarima koje jedna žena može sebi da dopusti, ona se od 15. godine vucara sa kim god je stigla, a ubrzo je počela da živi u vanbračnoj zajednici sa jedin imućnijim čovekom - pričala je tada Subhija koja se preziva isto kao aktuelna učesnica rijalitija Mujić.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Cela Tuzla i Sarajevo zna kakve je imala probleme sa drogom, to i Maca prvenstveno zna ali Maca je čovek pa neće da zadire tamo gde boli, nakon tog skandala se vucara po Beču i bavila najstarijim zanatom - rekla je tada Dalilina komšinica.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija