• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

05.11.2021

20:47

DALILA ŽELI TETOVAŽU FILIPOVOG LIKA NA SVOM TELU! Dejan ne može da veruje da mu sve ovo radi! /VIDEO/

printscreen

Estrada

DALILA ŽELI TETOVAŽU FILIPOVOG LIKA NA SVOM TELU! Dejan ne može da veruje da mu sve ovo radi! /VIDEO/

Podeli vest

U Beloj kući je pušten snimak na kojem Dalila Dragojevič želi tetovažu na kojoj piše Car.

Nakon što su zadrugari odgledali snimak, vodotelj je zamolio Dalilu Dragojević da prokomentariše:

Foto: printscreen

 

- Uradila bih kad bi došao Filip Reljić. Rekla sam samo šta bih uradila - rekla je Dalila.

Marko Janjušević Janjuš je ustao da prokomentariše:

- Ja mislim da bi to Dalila uradila - rekao je Janjuš, što je potrdilo mnogo zadrugara.

- Baš bi pisalo Car, mala kruna slatka - rekla je Dalila.

- Ma nek ga tetovira. Ja bih bio najluđi čovek kad bih imao da nešto da prokomentarišem na ovo - rekao je Dejan.

- On već satima ima jedan te isti pogled i ponov se vratio na taj šok mod. Sve razume ali ništa ne razume. Čini se na par sati, ali tako prođe neki period i vrati se u ovo stanje - rekla je Sandra.

Foto: printscreen

 

- Ne mogu više ove depresivne priče, osećam se nekad kao u bolnici kad sam ovde - ubacila se Dalila.

- Vi ste gospodo krivci zbog njegovog stanja trenutnog - rekao je Đedović.

- Jutros smo se smejali do osam ujutru, svi se trudimo - rekla je Sandra.

Voditelj je pitao Dejana Dragojevića da prokomentariše ovu situaciju, na koju je on imao da doda:

- Komentarisao bih i ne bih. Ne znam kako da se ponašam. Stvari koje se dešavaju su psihički nestabilne. Nemoguće je da neko iz ovog odnosa i tako to komentariše. Sada krivi ljude oko mene, užas...Ne možemo svi da nosimo isto breme, i očigledno nismo isto prolazili, ako ona može to da planira sa drugim čovekom - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Mi ne trebamo ništa komentarisati - rekla je Dalila.

- Ja se samo uhvatim za glavu i pitam da li je moguće da ja ovo nisam video. To je zlo i naopako šta se meni dešava. Ja ne znam kakvu reakciju da imam...Zgrožen sam. Kad bih sad uzeo i stavio na papir po tezama, ljudi bi tek tada imali uvid u to šta se u meni dešava, ni ona sama ne shvata težinu ove situacije. Uvek će mi biti čudno jer sam je svakako drugačije očekivao. Sve ja razumem, ali u trenutku ništa ne razumem. Sve je to neko ludilo u mojoj glavi. Ne znam šta da radim i kako da reagujem - rekao je Dejan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aurora12

pre 2 godine

Neka tetovira njegov lik na svom licu, da ne gledamo vise ovo zlo. Kakva aspida. Uzas

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija