• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

13.11.2021

09:06

DRAGAN MARINKOVIĆ MACA ŽESTOKO OPLEO PO MARIJI KARAN: Ona je nedo*ebana! Ne MAFIJAJ, bolje SKUVAJ neki RUČAK

Informer

Estrada

DRAGAN MARINKOVIĆ MACA ŽESTOKO OPLEO PO MARIJI KARAN: Ona je nedo*ebana! Ne MAFIJAJ, bolje SKUVAJ neki RUČAK

Podeli vest

Dragan Marinković Maca žestoko je izvređao Mariju Karan! Voditelj i glumac je u emisiji "Zornjak" na RED TV komentarisao incident koji se 6. novembra desio između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana

Glumica je tada prijavila policiji da ju je partner ošamario, nakon čega mu je protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na "poršeu".

- Protivpožarnim aparatom je čoveku razlupala auto! Pa kako bih joj je*ao mater u usta! A ne, ne, to što je ona uradila nije nasilje, jer je to jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožarni aparat i uništila dečku auto. Ona je mučenica?! Fuj! Ma ona je, bre, životinja - rekao je Maca u emisiji.

Pljušte psovke
Kako bih joj je*ao mater u usta! Ne mafijaj, bolje skuvaj neki ručak
Dragan Marinković Maca

On je zatim nastavio da psuje i vređa Karanovu, ali i druge žene:

- Kako bih je*ao mater tim damama i mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima! Majku vam je*em, ne mafijajte, idite neki ručak napravite! Skuvajte supu, pa idite do pijace, radite nešto! Bolesnice! Nedoje*ana i pogrešno karana - poručio je Marinković.

Njegov rečnik šokirao je javnost i izazvao burne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi su osudili Macino ponašanje na televiziji i poručili mu da treba da se stidi kako govori o ženama.

Foto: Instagram/marijakaran

Marija Karan

"Mizogini klošar"; "Maco, sram te bilo"; "Ovakve ljude treba skinuti sa programa i zabraniti im da se pojave na televiziji"; "Kakvi su ovo stavovi, za svaku osudu"; "Ne znam ko može ovo da podrži", samo su neki od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RRUSS

pre 2 godine

Kako si se ti mamlaze našao u tome ? Šta to tebe zable za nečiji auto. pa pretiš....kako bi je ti ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija