• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.Todorović

16.11.2021

14:50

OGLASILA SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAKON ŠTO JE DALILA PESNICAMA UDARALA DEJANA! Sve što ružno radi Dejanu, njoj se vraća duplo gore!

printscreen/TVIN

Estrada

OGLASILA SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAKON ŠTO JE DALILA PESNICAMA UDARALA DEJANA! Sve što ružno radi Dejanu, njoj se vraća duplo gore!

Podeli vest

Veče iza nas niko neće zaboraviti, nakon što je došlo do fizičkog obračune Filipa Cara i Dejana Dragojevića

Tokom emsije "Pretres nedelje" došlo je do sukoba između Dejana, Filipa i Dalile. 

Foto: Zoran Sinko

Aleksandra Subotić

Naime, došlo je do prvog verbalnog okršaja Dejana i Filipa oči u oči, ali ubrzo posle toga usledio je i fizički obračun. Uvrede i pretnje su se nizale, a prvi je kontrolu izgubio Filip Car koji je Dejana gađao flašom u glavu. 

Da bi drama bila veća, Dalila je u jednom trenutku prišla Dejanu koji je bio u spavaćoj sobi i počela da ga udara pesnicama i nogama u glavu. Obezbeđenje je momentalno reagovalo i tom prilikom je sprečen veći incident.

Na ove skandale nije ostala imuna ni bivša jetrva Dalile Dragojevi, Aleksandra Subotić. 

Subotićeva se oglasila za Informer.rs povodom svega što se izdešavalo u noći iza nas u Zadruzi.

Foto: Dejan Živančević

Aleksandra Subotić

- A šta da ti kažem? Mislim da je Dalila upropastila svoj život, da je pogrešila sve što je mogla i na neki način žao mi je nje. Mislim da će mnogo da pati kad izađe iz rijalitija, ne zato što je ostavila Dejana, nego zbog načina na koje je to uradila. Sve što radi je pogrešno, oko nje su pogrešni ljudi, povlači pogrešne poteze. Agresija i sve ostalo joj ne priliči, u šoku sam i dalje - govori Aleksandra i dodaje:

- Dejan je vrlo pametan. Način na koji dozivljava sve ovo je stvarno za pohvalu, vidi se da ga boli ali igra kao niko do sada. On je poslednji koga je trebala u životu da udari. 

Foto: printscreen/TVIN

Aleksandra Subotić

Na pitanje da li ona ima pravo da mu zameri bilo šta, nako što ga je javno prevarila i ponizila Aleksandra je bila vrlo oštra.

- Apsolutno ništa, nema prava da mu zameri bilo šta, nema prava da ga vređa! Izdala je čoveka koji ju je voleo. Trebala je da mu se izvini i bude iskrena prema njemu od početka. Što se tiče udaraca tiče, mislim da ga to najmanje boli od svega što mu je uradila. On je na neki način sada njeno ogledalo. Svaka uvreda, potez, sve što mu uradi ružno se vraća njoj - zaključila je Aleksandra za naš portal. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija