• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2017

14:14

OVO JE DEJAN, OTAC IZ PAKLA! Naljutio se na ženu, pa NOŽEM IZBO NJIHOVE BLIZANCE STARE 40 DANA!

Vesti

OVO JE DEJAN, OTAC IZ PAKLA! Naljutio se na ženu, pa NOŽEM IZBO NJIHOVE BLIZANCE STARE 40 DANA!

Podeli vest

Dejan Krstičić (35) iz Štrpca ubio je svog sina starog 40 dana, a njegovog blizanca teško ranio. Majka Ana jednog sina spasla, drugog nije mogla

Kako Informer saznaje, Dejan se posvađao sa suprugom Anom a zatim je uzeo nož i počeo da bode svoje blizance. Supruga Ana je skočila na njega i uspela da spasi jednog sina, dok je drugi podlegao povredama. 

 

Kada je uhapšen, Krstičić nije imao prave reči za svoje nedelo:

- Kada sam uzeo nož pao mi je mrak na oči. Znam da sam samo hteo da zaplašim Anu. Više se ničega ne sećam - rekao je Dejan policajcima.

Preživeli dečak je u teškom stanju prevezen u Klinički centar Niš, gde se nalazi na odeljenju intenzivne nege. Zdravstveno stanje povređene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti.

Dejan Krstičić je, inače, profesor fizičkog vaspitanja u Srednjoj školi u Štrpcu, a tragedija se dogodila sinoć oko 19 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boze

pre 7 godina

Ove sto se ne secaju nicega,u rudnike,na dozivotnu,da ne izlaze napolje,da zaradjuju hleb,dokle im ne propisti i majcino mleko,ubice nekontrolisane.Smrtna kazna im je dar.\n

ziki

pre 7 godina

Bas tako. Ja sam odavno rekao da svako tesko delo to jest nedelo mora da se kazni teskim fizickim radom a ne da 40 godina leze na teret drzave tj nas poreznih obveznika pa da vidimo ko je spreman za eksploataciju uglja?

zima

pre 7 godina

Kakve preglede pominjes pa niko I ne ide na preglede,mora se zakazat na mjesec dana prije I to debelo platit pa niko se I ne pregleda.Dali vi znadete sta su demon pa to je demo-krat ali narod srlja.Narode ja se kandidujem za presjednika obecavam bice mi bolje a vama bice isto,a ako drugi pobijedi bice mu bolje a vama bice isto.Ja ili drugi isto vam se pise.Demokratija I kapitalizam su u Srbiji od 5og oktobra

Realan

pre 7 godina

Pa kao pedagozi moraju da idu na preglede redovno kod psihologa i psihijatra, da se vidi da li su sposobni da rade sa decom.

nada

pre 7 godina

A zasto da je zaplasis ? Zato sto si "muskarac" i sto nosis pantalone !!!!!!!!!!!!!! Gmizavce jedan nadam se da ces dobiti 40 godina ako u ovoj drzavi postoji zakon !!!!!!!!!!!! Nastavnik "radi sa decom" ! Kome poveravamo svoju decu ?

dusan

pre 7 godina

Citam ovo i nemogu da verujem sta procitah.Profesor u skoli,pedagog.Jadnik. Ovakvima kojima padne mrak na oci pa posle neznaju zasto su to ucinili,po mom sudu samo metak u celo tako da mu za vijeki vjekova bude mrak na ocima.I taj je bio profesor(pedagog)deci u skoli.

ucitelj

pre 7 godina

Lepo rece onaj psiholog Colakovic...ko nam sve radi u skoli?

Ljubo

pre 7 godina

Srbijo o'ladite ,ne pametujte i ne osudjujte ,svi smo sa Balkana i na Balkanu u jednom loncu ,mentalno ubijeni ,...ko zna ,ni Bog sami ne zna sta nas ceka jos .?!

sasA

pre 7 godina

Ovde se uopste neradi o mentalnom ubijanju koji insinuirate. Ovde ce pre biti da se radi o patoloskoj ljubomori. Naime covek je oduvek bio "bolesno ljubomoran", a obzirom da je majka bila usredsredjena na bebe on se je osecao prevarenim, zapostavljenim i u bebama je video krivce za takvo stanje tj. konkurenciju. Na ovaj zakljucak me navodi podatak da se je posvadjo sa suprugom, a noz podigao ne na nju vec na decu, znaci da su bebe bile razlog njegovih frustriranja.

SMRT MONSTRUMU

pre 7 godina

SRBIJO, VRATI SMRTNU KAZNU!!! MONSTRUMI KOJI NAM KASAPE RODJENU NOVORODJENCAD, SILUJU I MASAKRIRAJU NEVINU DECICU, KOJA SU TEK PRESTALA DA PIJU MAJCINO MLEKO, TAKVI MONSTRUMI NE ZASLUZUJU ZIVOT!!! SRBIJO, OCISTI SE OD ZLOTVORA I ZLOG SEMENA!!! SMRT MONSTRUMU!!!

Dejan

pre 7 godina

Da se lečio na vreme, ovo se ne bi dogodilo. n

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija