• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

28.10.2017

08:10

(VIDEO/FOTO) JEZIVE SCENE IZ CENTRA BEOGRADA! Vlada S. (31) automobilom uleteo u Knez Mihailovu ulicu i POČEO DA JURI LJUDE!

Vesti

(VIDEO/FOTO) JEZIVE SCENE IZ CENTRA BEOGRADA! Vlada S. (31) automobilom uleteo u Knez Mihailovu ulicu i POČEO DA JURI LJUDE!

Podeli vest

Oko 7.00 časova muškarac, identifikovan kao Vlada S. (31) automobilom je uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici. Povređeni su jedna devojka koja se našla na licu mesta i vozač

Automobil je u Knez Mihailovu ulicu uleteo iz Zmaj Jovine, a zatim napravio polukružno kretanje u glavnoj beogradskoj ulici. Na kraju je udario u stub od čelika.

Očevici su reporteru RTS-a rekli da je "jurio ljude ulici ne bi li ih zgazio".

informer.rs

Lakše je povređena 21-godišnja devojka, kao i 30-godišnji vozač koji je prevezen u Urgentni centar.

Vozač je uništio i tri bašte kafića. 

 

Kako se nezvanično saznaje na licu mesta, vozač "ford fokusa" karavana beogradskih registarskih oznaka ušao je vozilom u pešačku zonu sa Obilićevog venca, prošao kroz Zmaj Jovinu ulicu, pored galerije Progres, polukružno se okrenuo u Knez Mihailovoj i onda se vratio natrag silovito u Zmaj Jovinu, gde je i pokosio devojku i bašte kafića "Molijer" i "Kofi to go".

informer.rs

Delovi stolica, stolova, saksija, zemlje, krhkotine, tablica nalaze se svuda na licu mesta, a uviđaj je u toku.

informer.rs

Očevici su izjavili da je vozač "forda" bio prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mostarac

pre 6 godina

I ako je uletio za njima, 5:1, samo nije manijak kao sto pisu. I ja bi ih izgazio.

znamo sta je uzrok

pre 6 godina

To je skolski primer napuderisanog, urbanog auto-manijaka, puder je krivac.\n

zextra

pre 6 godina

jeste debilski potez, ali verovatno je bio u magnovenju i stanju smanjenog rasudjivanja ( 5 na 1 ) opet su se muskarcine pokazale, da su jaki kad ih ima petorica, veliki frajeri u p.m.\n

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija