• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

24.11.2017

12:12

SRAMAN ISKAZ SINA ŠEFA KOSOVSKOG PODZEMLJA: Keljmendi unakazio glumicu, pa je optužio da mu SMEŠTA ZBOG ULOGE!

Vesti

SRAMAN ISKAZ SINA ŠEFA KOSOVSKOG PODZEMLJA: Keljmendi unakazio glumicu, pa je optužio da mu SMEŠTA ZBOG ULOGE!

Podeli vest

Elivis Keljmendi, sin Nasera Keljmendija, vođe jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu, uhapšen je u Beogradu jer je krvnički pretukao devojku J. R. (24)! Elvis je potom na saslušanju šokirao sve u Prvom osnovnom tužilaštvu tvrdeći da nije ni pipnuo J. R. i da mu se ona, navodno, sveti jer joj nije pomogao da dobije ulogu u popularnoj seriji "Senke nad Balkanom"! 

Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je optužio nesrećnu devojku da mu je iz stana ukrala oko milion dinara u kešu!

Kako saznajemo, Elvis je uhapšen u utorak u Beogradu zbog sumnje da je pretukao J. R. iz Novog Sada, a policija je tad kod njega pronašla i pištolj u nelegalnom posedu.

- Brutalno ju je pretukao, kao da je udarao u bokserski džak, a ne u slabašnu devojku. U garaži zgrade u kojoj je boravio nađeno je i nelegalno oružje, nakon čega je priveden - kazao nam je izvor iz policije.

Haradinajev i Orićev prijatelj Na dugačkoj listi Keljmendijevih prijatelja i najbližih saradnika jesu kosovski premijer Ramuš Haradinaj, ratni zločinac iz BiH Naser Orić, kosovski kontroverzni biznismen Ekrem Luka, odbegli Safet Kalić Sajo iz Crne Gore i vlasnik "Dnevnog avaza" iz Sarajeva Fahrudin Radončić.

Elvis je juče doveden u zgradu Prvog osnovnog tužilaštva pod jakim policijskim obezbeđenjem.

- Osumnjičeni je izjavio da ni na koji način nije maltretirao devojku, i da s njom nije ni u kakvoj vezi. Rekao je i da mu je iz stana nestalo milion dinara. On sumnja da mu se ta devojka sveti jer joj nije pomogao da je ubaci u seriju "Senke nad Balkanom". Ona je inače student završne godine akademije za glumu - saznaje Informer od izvora bliskog istrazi.

Elvis je takođe rekao i da ne zna čiji je pištolj koji je policija otkrila u garaži, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Keljmendijev advokat Nebojša Perović potvrdio je za Informer da je njegov klijent negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

- Moj klijent do sada nije ni na koji način povredio zakon. Reč je o osobi koja nije osuđivana u Srbiji. Verujem da će istraga razjasniti sve okolnosti - rekao je Perović.

ŠIPTARI SE SPRDAJU S PRAVDOM! Naseru Keljmendiju zatvor zamenjen kućnim pritvorom

Elvisov otac Naser Keljmendi smatra se vođom organizovane kriminalne grupe koji se već godinama nalazi na "crnoj listi" SAD. Državljanin je BiH i Kosova, a u pritvoru je na Kosovu od maja 2013, kada je uhapšen po Interpolovoj poternici. Specijalno tužilaštvo Kosova ga tereti za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića Ćele i preprodaju narkotika. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija