• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

19.02.2018

08:10

UBIO PRIJATELJA JER MU JE POPIO RAKIJU! Šokantni detalji stravičnog zločina u Subotici!

Vesti

UBIO PRIJATELJA JER MU JE POPIO RAKIJU! Šokantni detalji stravičnog zločina u Subotici!

Podeli vest

Mihalj Saz (37) iz Subotice koji je uhapšen pod sumnjom da je ubio Jožefa Nađa (49) to je učinio sa više udaraca po glavi i telu a zločinu je prethodila svađa oko pića. Naime, Saza je razbesnelo to što mu je Nađ popio rakiju?!

- Njih dvojica su zajedno pili i kada je Saz otišao nakratko, Nađ je popio ostatak njegovog pića. To je ovog raznesnelo i počeo je da ga tuče - saznaju Novosti od izvora bliskog istrazi:

- Ostavio ga je tako, vratio se posle pet dana i kada je video da telo i dalje leži, sakrio ga je u šumu.

Nastradali Jožef Nađ živeo je sam i biće sahranjen najverovatnije u utorak o trošku Centra za socijalni rad.

POTPUNI UŽAS U SUBOTICI! Pronađena dva leša, jedan je izgrižen i nedostaje mu noga!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija