• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2018

11:49

RAZNELI DŽIP KOD MARAKANE KAO OPOMENU DEČKU POZNATE VODITELJKE?! Dušica van sebe od šoka!

Vesti

RAZNELI DŽIP KOD MARAKANE KAO OPOMENU DEČKU POZNATE VODITELJKE?! Dušica van sebe od šoka!

Podeli vest

Kako Informer nezvanično saznaje džip koji je jutros eksplodirao poslednjih meseci vozili su voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić, ali on pripada izvesnom Draganu Miliću iz Beograda

Aleksić se, inače, dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, a prema nezvaničnim informacijama on je bio meta napada, osnosno zastrašivanja.

Jovica Aleksić je, kako saznajemo, bio kum Draganu Trišiću Triši, koji je ubijen u martu ove godine u Trgovačkoj ulici u Žarkovu.  On se navodno, na neko vreme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da je ovo bilo upozorenje.

(FOTO) ŠOK! DŽIP KOJI JE JUTROS EKSPLODIRAO KOD MARAKANE PRIPADA DEČKU VODITELJKE "ZADRUGE"?!

Poznatoj voditeljki je pozlilo od šoka kada je videla uništen automobil. Ona je rekla da je sa prozora videla da je auto eksplodirao i da se posebno potresla jer u ovo vreme obično sa decom kreće u vrtić.

Informer


Voditeljka je nakon eksplozije bila vidno potresena dok je pričala sa policijom i plakala je. Ona je posle intevencije Hitne pomoći prevezena u KBC "Dragiša Mišović", ali se ubrzo vratila na mesto eksplozije. 

MNOGO MI JE TEŠKO, NE ZNAM ŠTA SE DEŠAVA! Oglasila se Dušica Jakovljević povodom EKSPLOZIJE KOD MARAKANE!


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BND

pre 5 godina

"УГЛЕДНИ И ПОШТЕНИ ГРАЂАНИ"-РИЈАЛЛЛЛИИИТИТИТИТИТИТИ...

Gojko

pre 5 godina

Ako ima smisla za biznis,mora odmah da se uda za njega,osigura ga na visoku cifru i čeka.To je sigurna lova,jer na koga se nametale...

Lazni bot

pre 5 godina

Sigurno zato sto joj decko radi za 250€ pa ljubomorni sto ima toliko.

Ljube

pre 5 godina

Nadam se da je Dušica (ali i dosta drugih, njoj sličnih) iz ovoga izvukla dobru pouku. Džip je vlasništvo njenog dečka kriminalca koji je pobegao iz zemlje a njena deca umalo ne ostadoše siročad. Ne jurite za kriminalcima koji se šepure i prokletim parama, budite zadovoljne svojim platama i onim što imate jer je bolje biti skroman i živ nego bogat a mrtav. Pre mesec dana španska misica umalo ne izgubi glavu i ostade unakažena za ceo život, sada voditeljka ...

Darko

pre 5 godina

Ma ne, to su uradili kriminalci jer su ljubomorni na njegov posteno steceni novac. I ona zna da je to posteno stecen dzip, inace ga ne bi vozila.

Zarko

pre 5 godina

Sreca deca nisu povredjena, ali kako sejes..........

Zlata

pre 5 godina

Potresla se Dusica Jakovljević,jer decu baš u ovo vreme vodi u vrtić???Subotom ih ne vodi ,sigurno ! Ne sve,cast malom broju ,ali voditeljke,manekenke,pevačice,starlete u vezama su kriminalcima, "biznismenima"..Zašto ? Isključivo zarad novca,jer hoće život na visokoj nozi.Kako nisu u vezi sa inžinjerom,profesorom..S' kim si ,takav si !!! E,kada dodje do takvog incidenta,kao šok,pozli im,plakanje..A Dušica ,kao nije znala sa kim je u vezi..Molim???

cica

pre 5 godina

Zasto me je ova Dusica uvek asocirala na veze sa zestokim momcima

bole

pre 5 godina

Još se nije desilo da eksplodira negi jugić ispred bibljioteke.

Neša

pre 5 godina

Kriminal u opadanju. On krimos vozi auto mrtvog čoveka!?

Milos

pre 5 godina

Sve te “po znate face” vole da budu u drustvu “zestokih” likova Nije ona nikakva zrtva,to sto joj se desilo,dolazi sa teritorijom.

Bojan

pre 5 godina

Mora da joj dečko prodavo ljubičice na Kalenić pijaci.Fin neki dečkić?

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija