• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.01.2019

13:33

(FOTO) OVO JE MONSTRUM SA ZVEZDARE koji je, posle noći provedene na Fejsbuku i Tviteru, IZ ČISTA MIRA UBIO MILOŠA!

Vesti

(FOTO) OVO JE MONSTRUM SA ZVEZDARE koji je, posle noći provedene na Fejsbuku i Tviteru, IZ ČISTA MIRA UBIO MILOŠA!

Podeli vest

Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je i priznao je ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari. U prvom iskazu policiji rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, shvatio koliko je nesrećan, pa REŠIO DA NEKOGA UBIJE!

Da podsetimo, Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka, ubijen je juče ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

Beogradska policija uspela je da za manje od jednog dana otkrije i uhapsi ubicu, Neđeljka Đurovića. 

EKSKLUZIVNO! JEZIVO PRIZNANJE UBICE SA ZVEZDARE U POLICIJI! Ceo dan sam proveo na Tviteru i Fejsbuku, shvatio sam da sam nesrećan, MORAO SAM NEKOG DA UBIJEM!

Nedeljko je u policiji priznao ubistvo, a njegovo objašnjenje billo je više nego šokantno!

Foto: Informer/facebook

Ubica Neđeljko Đurović

On je u policiji ispričao kako je čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, rekao da je bio nevozan, ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i NEKOGA UBIJE! 

Nesrećnog mladića Miloša Mileusnića nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod!

(FOTO) MILOŠ KOJI JE IZBODEN NA ZVEZDARI JE SIN UGLEDNOG HIRURGA! Vraćao se od devojke, a pre nego što mu je ubica zario nož, rekao je dve reči!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 5 godina

Па кад си несрећан и живот ти је безвредан, што себе не уби идиоте болесни.

Srbo

pre 5 godina

Dozivotna za ovog idiota. Steta sto nema smrtne kazne. Saucesce porodici Mileusnic

drago

pre 5 godina

Ovo je loš znak sve je više bolesnih na slobodi.

Mina

pre 5 godina

Vucicu,preblago je uvesti dozivotnu.Za ovakve samo elektricna radi.

Ja

pre 5 godina

Pod hitno uvesti smrtnu kaznu. Pedofili,ubice, silovatelji,narkodileri I brzo bi došli svi u red.

Ljubiša

pre 5 godina

Kad je već shvatio da mu je život bezvredan što nije otišao na Brankov most i ubio sebe a ne da ubije nedužnog mladića kojeg ni ne poznaje, kao da mu je on ili bilo ko drugi kriv što je ništarija od čoveka. Mada bi za ovog monstruma pravedna kazna bila streljanje, ništa drugo osim doživotni zatvora neće biti pravda za nesrećnog mladića i tu porodicu. Užas, ne daj Bože nikome ...

Dragan

pre 5 godina

Ceo dan mi je u glavi ovaj nesrecni mladic.Zalim ga kao nekog svog.Mi smo mala zemlja I nemamo Tu energije kao narod da nesto menjamo.Ali molim svakog ko procita ovaj komentar da pokrenemo drustvene mreze da osudimo ovo ludilo I da trazimo maximalnu kaznu za zivotinju.Ne interesuje me njegova uracunljivost.Dok mladic trune pod zemljom ubica ce da zivi da se hrani I greje o trosku drzave .I gle apsurda te troskove cemo pokrivati svi pa I otac I majka ovog nesrecnog mladica.Kakvo to ludilo zavladalo medju Nama.Bio sam dugo u Kini .Za ovo se sudi dva Dana pred vojnim sudom I treceg Dana se izvede zivotinja pred streljacki stroj.Pocivaj u miru Mileusnicu ...

Laki

pre 5 godina

zar sa fotografija na društvenim mrežama niko nije video da je to monstrum. pogledajte samo taj pogled. pa njegove oči sve govore. kaže, morao je nekog da ubije. pa što nije ubio sebe monstrum

Rajko

pre 5 godina

Šta reći o ubici samo "zub za zub" ,"oko za oko" ,koliko je ljudskosti pokazao toliko mu i omogućiti.

Mik

pre 5 godina

Majko moja ovaj je psihopata ..i to hpda na zemlji i sad ce jesti drzavni lebac tri puta na dan

Mina

pre 5 godina

Prosiriti primenljivost dozivotne kazne na sve teske zlocine, posebno one gde neko ovako izgubi zivot na pravdi Boga!!!!

misa banana

pre 5 godina

vidi kako covek izgleda, pa njemu se vidi da je ubica.

armija

pre 5 godina

Bolesniku jedan, zelim ti najgore muke u zatvoru, a porodici preminulog najiskrenije saucesce.

nedeljko

pre 5 godina

kako je moguće da ovakav idiot bude na slobodi,? pogledate mu bolesnu facu

pc

pre 5 godina

Šta očekivati posle rasturenog školstva gde se deca odgajaju kao da bogovi, šta očekivati sa ovakvim zakonom o maloletničkoj delikvenciji, šta očekivati kada kriminalci sa 50 prijava šetaju gradom, šta očekivati kada mentalne bolesnike pitaju da li hoće da se leče.

Pravda

pre 5 godina

Bojice Djuroviću, nemoj kukavicki da savetujes svog sina da menja izjavu nego ga spasi onoga što ga inače čeka i ubi ga svojim rukama !

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija