• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

05.03.2019

12:25

UBICU ADVOKATA OGNJANOVIĆA ODALA VERENICA! Na društvenim mrežama objavila sliku sa letovanja i da su se venčali

Vesti

UBICU ADVOKATA OGNJANOVIĆA ODALA VERENICA! Na društvenim mrežama objavila sliku sa letovanja i da su se venčali

Podeli vest

Istražitelji veruju da je muškarac koji je prošlog leta izrešetao Dragoslava Mišu Ognjanovića, nakon zločina bio na meti egzekutora, ali da je napad preživeo, a potom pobegao iz Srbije

Ubica poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) najverovatnije se krije u Španiji, otkrili su istražitelji koji privode kraju prikupljanje dokaza o brutalnoj likvidaciji koja se dogodila 28. jula prošle godine na Novom Beogradu.

Lokaciju na kojoj se S. S., za kog se sumnja da je ispalio hice u advokata, skriva navodno je otkrila njegova verenica, i to na društvenim mrežama!

- Očekuje se da uskoro bude podneta krivična prijava i da se na njoj nađu imena najmanje dvojice izvršilaca, od kojih je jedan napustio Srbiju posle napada koji je i sam preživeo u Beogradu. Saučesnik u zločinu, prema do sada raspoloživim dokazima, najverovatnije je brat jednog pokojnog vođe navijača - objašnjava izvor upućen u istragu.

Kako navodi, drugi osumnjičeni je dostupan pravosuđu.

- Osumnjičeni za likvidaciju saslušan je posle napada na njega koji se dogodio u avgustu prošle godine, desetak dana posle ubistva advokata. Međutim, on je tada rekao da ne zna ko bi želeo njegovu smrt, ali je verovatno ubrzo pobegao iz Srbije - dodaje sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, s obzirom na to da prikupljanje dokaza i sva neophodna veštačenja nisu bili završeni, nije bilo osnova da mu se zabrani izlazak iz zemlje.

- O njemu se praktično ništa nije znalo sve dok njegova verenica na društvenim mrežama nije objavila zajedničku fotografiju iz Španije i obelodanila da su se venčali. Međutim, fotografiju je brzo povukla sa mreže i napisala da ipak nije udata i da nikada i nije bila - navodi naš sagovornik i ne isključuje mogućnost da su se supružnici rastali baš zbog toga što je supruga otkrila lik na fotografiji, ali i lokaciju na kojoj se S. S. nalazi.

OTKRIVEN UBICA ADVOKATA OGNJANOVIĆA?! Reč je o muškarcu koji je i sam bio na meti profesionalnih ubica!

U istrazi ubistva advokata, prema rečima našeg sagovornika, saslušan je veliki broj svedoka, prikupljeni materijalni dokazi i pregledani snimci sa sigurnosnih kamera.

- Iskaz je dao svako ko je mogao da ima bilo kakva saznanja, a pregledani su i predmeti koje je radio jer je branio mnoga zvučna imena iz sveta kriminala. Njegov najpoznatiji klijent svakako je bio Luka Bojović, čiju je porodicu zastupao i u postupku za ubistvo Lukinog rođenog brata Nikole Bojovića - navodi on. Podsetimo, Ognjanović nije prvi advokat iz tog sudskog postupka, pošto je prethodno ubijen i Vladimir Zrelec, koji je branio optuženog Miloša Delibašića.

Takođe, tokom postupka ubijen je i Slobodan Šaranović, koji je bio označen kao organizator grupe koja je ubila Nikolu Bojovića i Miloša Vidakovića u Budvi.

Miša Ognjanović, podsetimo, ubijen je ispred svoje zgrade oko 20.30 sati, u trenutku kada je sa sinom prilazio ulazu u zgradu u kojoj je živeo sa suprugom Sanjom Papić i ćerkom.

(FOTO) PORUKE ZA LUKU BOJOVIĆA DOŠLE GLAVE ADVOKATU?! Miša Ognjanović bio čovek za vezu svom kumu sa porodicom i saradnicima!

POLICIJA OTKRILA SVE DETALJE

Istražitelji su na osnovu svih raspoloživih dokaza utvrdili da je ubica Mišu Ognjanovića najverovatnije čekao sakriven ispred zgrade. Kada je advokat došao, prišao mu je i pucao u njega.

- Prethodno, advokat je bio u jednom restoranu. Moguće je da je postojao još jedan pomagač, koji je dvojici izvršilaca javio kada je advokat krenuo iz restorana - kaže izvor iz istrage.

(FOTO) GORELA JE U BOMBOM RAZNESENOM AUTOMOBILU: Španska misica tri meseca od eksplozije u Galenici, POKAZALA JEZIVE OŽILJKE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija