• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs/kurir

29.04.2019

08:39

ŠVALER JOJ UBIO MUŽA, A ONA OPTUŽILA MAFIJU?! Policija razotkrila pakleni plan koji se krije iza ubistva Nemanje Grčića u Vrdniku!

Vesti

ŠVALER JOJ UBIO MUŽA, A ONA OPTUŽILA MAFIJU?! Policija razotkrila pakleni plan koji se krije iza ubistva Nemanje Grčića u Vrdniku!

Podeli vest

Nemanju Grčića (37) upucao u stomak ljubavnik njegove supruge Danijele Đilasović (43), koja je nakon zločina pokušala da ubedi policiju da joj je muž bio žrtva mafijaške likvidacije

Danijela Đilasović (43), supruga Nemanje Grčića (37), kog je u četvrtak uveče u iznajmljenoj brvnari u Vrdniku ubio Zoran Dimić (52) iz Subotice, uhapšena je zbog sumnje da je bila saučesnik u zločinu.

Kako Kurir saznaje, Đilasovićeva je uhapšena nakon što je otkriveno da je duže vreme bila u paralelnoj emotivnoj vezi sa osumnjičenim ubicom, kao i da postoje jake indicije i sumnje da su zločin počinili zajedno.

Đilasovićeva je, podsetimo, prijavila policiji da je nepoznati muškarac upao u brvnaru i upucao njenog muža dok je nju prethodno odgurnuo i oborio na pod. Najpre se sumnjalo da je u pitanju mafijaška likvidacija, s obzirom na to da je Grčić, navodno, bio označeni pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

Do bizarnog preokreta u istrazi došlo je već sledećeg dana, kada je otkriven ljubavni trougao.

- Osumnjičena supruga ubijenog na saslušanju nije mogla da precizno opiše napadača, samo je rekla da je imao kačket na glavi i da nije bio maskiran. Međutim, njena priča je bila sumnjiva, a na policajce nije uspela da ostavi utisak ožalošćene žene, kojoj su pred očima ubili muža. Odmah su istragu usmerili na nju i otkrili zašto zapravo nije mogla da opiše ubicu - kazao je dobro obavešten izvor.

NEVENČANA ŽENA "NAMESTILA" NARKO DILERA U VRDNIKU?! UHAPŠEN UBICA NEMANJE GRČIČA!

On dodaje da se sumnja da je motiv zločina Dimićeva ljubomora.

- Danijela je navodno duže vreme obećavala svom ljubavniku da će se razvesti od muža. To se, međutim, nije dogodilo, uprkos tome što ju je ljubavnik svakodnevno pritiskao. Naposletku, odlučio je da stvar uzme u svoje ruke i trajno eliminiše suparnika. Sumnja se da su zločin zajedno isplanirali, ali će uloga svakog ponaosob biti utvrđena u daljem toku istrage - kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je osumnjičeni ubica odranije poznat policiji i da trenutno izdržava zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi.

- Sa druge strane, ubijeni Grčić se dovodio u vezu s klanom Alena Kurine i švercom narkotika. Ranije je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika, odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora - kazao je naš izvor.

Danijela Đilasović bila je vlasnik jedne privatne predškolske ustanove na Novom Beogradu, kao i salona za lepotu. Pojavljivala se pre nekoliko godina i na televiziji, gde je u emisijama reklamirala svoj salon. 

SVI DETALJI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE U VIKEND-NASELJU U VRDNIKU! Ubica je ušao u sobu, odgurnuo Nemanjinu ženu, A ONDA MU PUCAO PRAVO U GRUDI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pc

pre 4 godine

Svaka joj čast. Spasila sebe, državu i čitavo društvo od nasilnika, lopova i dilera droge i to samo za cenu jednog metka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija