• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

30.04.2019

12:01

CRNA UDOVICA ŽIVELA BAŠ BURNO! Prvog MUŽA VARALA SA DRUGIM, a onda je njega UBIO NJEN NOVI LJUBAVNIK!

Vesti

CRNA UDOVICA ŽIVELA BAŠ BURNO! Prvog MUŽA VARALA SA DRUGIM, a onda je njega UBIO NJEN NOVI LJUBAVNIK!

Podeli vest

Danijela je pokušala da ubedi policiju kako je njen muž žrtva mafijaškog obračuna!

Nemanja Grčić (37) nije žrtva mafijaške likvidacije kako se najpre sumnjalo, nego ubistva iz strasti Zorana Dimića (52), ljubavnika njegove žene Danijele Đilasović (43). Klupko čudnih događaja počelo je da se odmotava kada je policiji bilo sumnjivo to što Danijela ne pokazuje žalost prema ubijenom mužu, inače saradniku Alena Kurine, ima nelogične iskaze, ali posebno je sumnjiv bio pad na poligrafu.

Danijela je pokušala da ubedi policiju kako je njen muž žrtva mafijaškog obračuna, ali je zbog neuverljivog iskaza, nepokazivanja empatije prema ubijenom suprugu i pada na detektoru laži, istraga ubrzo usmerena ka njoj, posle čega je ubrzo i uhapšena.

Već dan posle ubistva u iznajmljenoj brvnari u Vrdniku u četvrtak uveče, postalo je jasno da Grčićeva žena nije svedok nego saučesnik u ovom teškom zločinu,. Ubica nije, kako je tvrdila, upao u njihovu sobu te nju gurnuo i nasrnuo na Grčića i upucao ga u grudi, nego mu je upravo ona otvorila vrata i pustila ga unutra.

NEVENČANA ŽENA "NAMESTILA" NARKO DILERA U VRDNIKU?! UHAPŠEN UBICA NEMANJE GRČIČA!

Sa optuženim Dimićem, koji je i pre ovog ubistva izdržavao zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi, bila je u paralelnoj emotivnoj vezi.

- Danijela je pre Grčića bila u braku sa jednim biznismenom, sa kojim ima sina. Kada je podnela papire za razvod već je bila u osmom mesecu trudnoće, a otac deteta bio je upravo Grčić. Porodila se pre zvaničnog razvoda, a sa Grčićem je posle imala još jedno dete. Protiv prvog muža podnosila je nekoliko prijava jer nije na vreme plaćao alimentaciju - kaže za Blic izvor blizak istrazi.

Foto: Informer

Đilasović se i sama bavila biznisom. Podigla je kredit i otvorila jedan vrtić, te salon lepote koji su bili jedan pored drugog u Tošinom bunaru.

Kako je Grčić označeni pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini, izmišljenja verzija osumnjičene Đilasović delovala je mogućom, međutim na saslušanju nije mogla da precizno opiše napadača.

ŠVALER JOJ UBIO MUŽA, A ONA OPTUŽILA MAFIJU?! Policija razotkrila pakleni plan koji se krije iza ubistva Nemanje Grčića u Vrdniku!

Tvrdila je kako je samo imao kačket na glavi i nije bio maskiran. Policajci u odmah posumnjali u istinitost iskaza jer nije uspela da ostavi utisak ožalošćene žene kojoj je neko upravo pred očima ubio voljenog supruga. Nakon toga, nije prošla ni na detektoru laži.

- Sumnja se da je motiv zločina Dimićeva ljubomora. Danijela je navodno duže vreme obećavala svom ljubavniku da će se razvesti od muža. Odluku je stalno odlagala, Dimić je sve više vršio pritisak i na kraju je izgubio živce i odlučio da ga ubije. Zločin su zajedno isplanirali, a detalji će izaći na videlo u daljem toku istrage - nastavlja izvor.

Grčić je kako saznajemo sledećeg dana trebalo da ima poslovni sastanak u ovom odmaralištu. Da li mu je upravo supruga Danijela predložila da odu na ovo skrovito i zabačeno mesto, utvrdiće istraga. Vlasnica odmarališta rekla je za Blic da je Đilasović ranije dolazila zajedno sa decom nekoliko puta ovde na odmor, ali da je Grčića videla prvi put dan pre nego što je ubijen.

Grčić se dovodio u vezu s klanom Alena Kurine i švercom narkotika. Ranije je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika, odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija