• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

09.05.2019

17:12

OSUĐEN MONSTRUM KOJI JE ZAKLAO ŽENU PRED BEBOM I ĆERKOM! Da li mislite da je dobio kaznu koliku zaslužuje? (ANKETA)

Vesti

OSUĐEN MONSTRUM KOJI JE ZAKLAO ŽENU PRED BEBOM I ĆERKOM! Da li mislite da je dobio kaznu koliku zaslužuje? (ANKETA)

Podeli vest

Viši sud u Pančevu Sinišu Radovančeva oglasio je krivim za ubistvo Biljane Mijatović i osudio ga na kaznu zatvora od 12 godina

Ubistvo se dogodilo 21. novembra 2017. godine u Pančevu, a Biljana Mijatović je bila vanbračna supruga Radovančeva.

Anketa

Radovančev je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina i 6 meseci jer mu sud uzeo kao utvrđenu raniju kaznu zatvora u trajanju od 8 meseci. Osuđeni je u pritvoru od dana ubistva Biljane Mijatović, a sud je odredio da mu se pritvor uračuna u kaznu zatvora.

(FOTO) REKLA MU JE "PI*KO DETE NIJE TVOJE", A ONDA JE ON UZEO NOŽ I ZARIO GA BILJANI U SRCE! 

 

Viši sud je Radovančevu produžio pritvor, a kako je reč o prvostepenoj presudi - na nju se mogu žaliti i osuđeni i tužilaštvo. Siniša Radovančev je optužen da je 21. novembra 2017. nožem ubio suprugu Biljanu i to na njen 30. rođendan, dok su očekivali goste.

Biljana je preminula na licu mesta u stanu u naselju Sodara, a zločin se desio dok su se u drugoj sobi bile njihova ćerka Anja od svega 20 dana i Biljanina ćerka (12) iz prvog braka, koja je zgrabila dete i pobegla od monstruma. Dok je trajalo suđenje, starija devojčica, svedok ubistva, pozivana je na svedočenje.

- Devojčica je pozvana da svedoči. Međutim, čim je u hodniku ugledala očuha Sinišu, počela je da vrišti. Teško je podnela kada je videla optuženog za ubistvo svoje majke - navodi izvor iz suda i dodaje da se teško borila sa tragedijom čiji je bila svedok.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija