• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

03.08.2019

16:44

NOVI DETALJI PUCNJAVE U HANIOTIJU! Srpkinja naletela na bivšeg muža, A ONDA JE KRENULA PRAVA DRAMA! Mladić pokušao da ZAŠTITI MAJKU OD NASILNIKA, pa dobio METAK U BUTINU!

Vesti

NOVI DETALJI PUCNJAVE U HANIOTIJU! Srpkinja naletela na bivšeg muža, A ONDA JE KRENULA PRAVA DRAMA! Mladić pokušao da ZAŠTITI MAJKU OD NASILNIKA, pa dobio METAK U BUTINU!

Podeli vest

Grčka policija uhapsila je državljanina Srbije (39) zbog sumnje da je u Hanijotiju upucao svog sina (21) nakon svađe

Kako prenose lokalni mediji, pucnjava se dogodila rano jutros, a svemu je prethodila svađa bivših supružnika koji su, igrom slučaja, letovali u istom mestu.

Žena je šetala sa sinom kada je naletela na bivšeg supruga. Prvo je usledila svađa, a kako prenose grčki mediji, bivši je naočigled sina fizički nasrnuo na suprugu.

HOROR U HANIOTIJU! Srbin se posvađao sa sinom na plaži, udario ga pištoljem u glavu, a onda i PUCAO U NJEGA!

 

Pokušavajući da ih razdvoji sin je povukao oca u stranu gde su prvo pokušali verbalno da raščiste račune, međutim, otac je u jednom trenutku izvukao pištolj i počeo sina prvo da udara u glavu, a potom ga je ranio u desnu butinu.

Povređeni mladić hitno je prevezen u bolnicu Poligioros i nije životno ugrožen. Policija je prilikom hapšenja kod Srbina pronašla i manju količinu kokaina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

A jel to sad majmuni i oružje nose na godišnji odmor, preko granice?

lazar

pre 4 godine

Pre se nosio cesalj u djepu sada Pistolj ; sramotan incident Oca ,nad Sinom koga bi trebao da stiti svojim zivotom

ati

pre 4 godine

Ko mu dozvolio da izlazi iz zemlje sa oruzljem, dozivotna robija i to je to. Ali izgleda da majmun ima debele veze i moze sve da radi jer politicki podoban a mozga nema.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija