• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

20.09.2019

22:44

ŠOKANTNE TVRDNJE! PRONAĐEN DNK: Ubica Jelene Marjanović je na slobodi i kreće se u OVIM KRUGOVIMA!

Vesti

ŠOKANTNE TVRDNJE! PRONAĐEN DNK: Ubica Jelene Marjanović je na slobodi i kreće se u OVIM KRUGOVIMA!

Podeli vest

Pevačica Jelena Marjanović (33) iz Borče ubijena je iz ljubomore, a ubicu treba tražiti u visokim krugovima poslovnih ljudi ili političara, kaže Dobrivoje Radovanović, profesor psihologije kriminala

On navodi da je Jelenu ubio neko ko je u nju bio zaljubljen i da ta osoba nije pod istragom.

- Motiv može biti ljubomora. Kriminalno podzemlje smatra da Jelenu nije ubio njen suprug Zoran i da je zločin počinio neko ko je bio zaljubljen u nju, a ljubav mu nije bila uzvraćena. Moguće se radilo o raskidu veze. U slučaju da Jelena nije obraćala pažnju na tog muškarca, onda se reč o erotomaniji, o čoveku koji je bio zaljubljen u nju. U tom slučaju, on je bio opsednut Jelenom, ali ona nije bila zainteresovana za njega - navodi Radovanović, nekadašnji dugogodišnji direktor Instituta za kriminološko-sociološka istraživanja u Beogradu.

Foto: Printscreen TV Prva

U celom slučaju nedostaje motiv ubistva, ističe Radovanović i dodaje da su tokom istrage načinjeni propusti.

- Bilo je propusta u pogledu osnovnih dokaza na licu mesta iz objektivnih razloga, ali i onih koji su počinjeni nenamerno. Takođe, nisu na vreme uzeti tragovi krvi, blata i drugih dokaza - primećuje Radovanović.

Foto: pink.rs/S. Milovanov

On ne želi da se upušta u ocenu da li će Jelenin suprug Zoran Marjanović (40) biti osuđen ili oslobođen optužbi za smrt supruge, naglašavajući da je to stvar suda.

Foto: Informer

- Ako je optužnica vraćana tri puta na doradu, onda je očigledno nešto nije dobro urađeno. Ovaj slučaj može biti uspeh ili neuspeh istražnih organa. Postoji šansa da bude neuspeh pravosudnih organa -zaključuje Radovanović.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija