• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer.rs

22.09.2019

22:22

MISLILA SAM DA NEKO PIJAN LEŽI! Meštanka prepričala STRAVIČAN PRIZOR koji je zatekla u Novom Kneževcu!

Vesti

MISLILA SAM DA NEKO PIJAN LEŽI! Meštanka prepričala STRAVIČAN PRIZOR koji je zatekla u Novom Kneževcu!

Podeli vest

Četiri mladića, od koji su dvojica maloletnici, uhapšeni su zbog sumnje da su nasmrt prebili sedamnaestogodišnjaka M. B. iz Novog Kneževca

Beživotno telo mladića pronađeno je 18. septembra u parku u Novom Kneževcu koji se nalazi neposredno između centra ove severnobanatske varošice i reke Tise.

Telo je pronašla jedna meštanka, koja je izašla ujutru da prošeta ljubimca.

- Ujutro u 7 sati sam izašla sa kucom da se prošetam i videla sam da neko leži zgrčeno. Leđa su se videla i bila su modra. Mislila sam da neko pijan leži. Kada sam se približila, onda sam videla da je mrtav dečko - priča meštanka Novog Kneževca.

Ona je odmah pozvala policiju, koja je, kaže, stigla za nepunih pet minuta.

Zbog sumnje da su počinili ovaj stravičan zločin, policija je privela M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojicu maloletnika, koji su, prema navodima medija, u krvnom srodstvu. Naime, privedena su tri rođena brata i njihov brat od strica.

Prema rečima Martinovog dede Nemeta Nandora, njegov unuk se i ranije našao na meti privedenih mladića. Kako kaže, četvorka je nasrnula na njegovog unuka i veče pre tragedije, ali i mesec dana pre toga, kada je Martin morao da potraži i pomoć lekara.

(FOTO) OVO JE DEČAK KOGA SU VRŠNJACI UBILI! Drugari ga krvnički tukli, pa ostavili u parku da umre

Zbog sumnje da su Martinu zadali smrtonosne udarce, uhapšenim M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojici maloletnika starosti 15 i 16 godina, je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Oni se sumnjiče da su, nakon kraće rasprave, šutirali Martina rukama i nogama, usled čega je zadobio smrtonosne povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija