(VIDEO) OVO JE TRENUTAK PUCNJAVE U NOVOM PAZARU! Kamere snimile NAPAD na sina pazarskog kralja džinsa!

pink.rs

09:30 Hronika

Pink.rs | 18. 10. 2019.

(VIDEO) OVO JE TRENUTAK PUCNJAVE U NOVOM PAZARU! Kamere snimile NAPAD na sina pazarskog kralja džinsa!

U centru Novog Pazara, u ulici Stefana Nemanje, i to usred dana - pošto je uočio Amina Starčanina parkiranog u privatnom vozilu, Emir H. je napravio polukružno skretanje, zaustavio se pored Starčanina i navodno ispalio nekoliko hitaca kroz prozor automobila

Tom prilikom Starčanin biva pogođen u nogu, iznad kolena, a Emir H. se daje u bekstvo, piše Sandžakpress.  

Starčanin je, prema rečima očevidaca, izašao iz automobila sa prostrelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku nailazi njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vraća brata u automobil i brzo ga odvozi u bolnicu.  

OBRAČUN U NOVOM PAZARU! Pucano iz automobila u pokretu, RANJEN SIN POZNATOG BISNISMENA!

 

Starčanin je odmah primljen na hiruško odeljenje, još je u bolnici, a zrno od metka, kažu prisutni, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, nije životno ugrožen, kažu članovi njegove porodice.  

Prema rečima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se juče nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac. Pripadnici MUP odmah su izašli na lice mesta, izvršili uviđaj, a za osumnjičenim se još traga.  

Ovo nije prvi incident ove dve porodice. Još ranije su, kaže Amin Starčanin, zapalili njegov privatni automobil.   

Podsetimo, Emir se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povređen u pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan. U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i naneo mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomera noge.