• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

20.10.2019

11:38

SRPSKA JAVNOST BRUJI O KRIMI RADI! PEVAČICA U SPREZI SA MAFIJOM! Aca Lukas priznao: U šoku sam! Znamo se sa tezgi!

Vesti

SRPSKA JAVNOST BRUJI O KRIMI RADI! PEVAČICA U SPREZI SA MAFIJOM! Aca Lukas priznao: U šoku sam! Znamo se sa tezgi!

Podeli vest

Nekoliko puta sam nastupao sa Radojkom Kecman i znam je iz viđenja, ali ako je kriva za nešto, to prepuštam policiji, kazao je Aca Lukas nakon što je kod njegove koleginice nađeno oružje za profesionalne likvidacije

Radojku Kecman znam sa tezgi i ne znam ništa o tom oružju što je navodno nađeno kod nje. Ako je za nešto kriva, to prepuštam nadležnim organima, kazao nam je pevač Aca Lukas, komentarišući hapšenje svoje koleginice, u čijem stanu u Novom Sadu je pronađen arsenal oružja za profesionalne likvidacije.

Krimi-klan

Policija ispituje da li je Kecmanova bila deo lanca trgovaca oružjem, ili je čuvala puške za neki kriminalni klan

Izvor iz istrage

 

Puška premazana lakom
Radojka je, kako smo saznali, uhapšena u četvrtak zajedno sa svojim prijateljem, državljaninom Švedske Svetozarom Živkovićem. U Radojkinom stanu otkrivene su dve automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi Živković pronađeno je još 11 automatskih pušaka, kao i 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje, sa deset prigušivača, i veća količina municije.
Aca je ostao u šoku kad je iz medija čuo za Radojkino hapšenje.


- Par puta smo nastupali zajedno. Znam je iz viđenja, ali se ne družim s njom. Šta ona privatno radi, to ne znam. Ako je kriva za nešto, prepuštam nadležnim organima da to ispitaju i reše - rekao je Aca za Informer.

Foto: Informer DN


Radojka je, inače, često nastupala po klubovima i restoranima u Srbiji i u inostranstvu i bila je aktivna na Instagramu, gde je objavljivala slike s mnogim poznatim pevačima. Između ostalog i sa Aleksandrom Vuksanovićem, poznatijim po nadimiku Aca Lukas.


Policija ispituje da li je Kecmanova bila deo lanca trgovaca oružjem, ili je čuvala puške za neki kriminalni klan.
- Jedna od zaplenjenih pušaka bila je premazana belim lakom, kojim kriminalci premazuju oružje kako bi posle zločina mogli lakše da ga zapale. Lak pomaže da puška ili pištolj brže izgore, a najčešće se mažu tokom pripreme za naručeno ubistvo. Budući da je ta jedna puška već bila namazana, veruje se da je priprema neke likvidacije bila pri samom kraju, pa istražitelji proveravaju ko je trebalo da bude meta - naveo je izvor iz istrage.

Foto: Informer DN

Novo, neupotrebljeno
Prema njegovim rečima, pevačica i njen prijatelj su najverovatnije bili deo neke moćne kriminalne grupe.
- Mala je verovatnoća da su njih dvoje bili direktno angažovani za likvidacije. Dokazi koji su dosad prikupljeni ukazuju da su oni čuvali oružje za nekoga. Oružje je novo i vidi se da nije bilo upotrebljavano. Ipak, to će se sve sa sigurnošću znati nakon veštačenja - rekao je naš sagovornik, i dodao da su u stanovima koje su koristili Radojka i Svetozar pronađeni i mobilni telefoni, kao i laptop, koji su takođe poslati na veštačenje.

Foto: Informer DN


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija