• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.10.2019

12:01

SEDMORO MRTVIH U UDESU KAMIONA IZ SRBIJE KOD BUDIMPEŠTE Troje vozila IZGORELO, JEZIVI PRIZORI SA LICA MESTA

Vesti

SEDMORO MRTVIH U UDESU KAMIONA IZ SRBIJE KOD BUDIMPEŠTE Troje vozila IZGORELO, JEZIVI PRIZORI SA LICA MESTA

Podeli vest

Sedam osoba je poginulo jutros u saobraćajnoj nesreći u blizini Budimpešte kada je kamion udario u dva automobila, prenose mađarski mediji, navodeći da se radi o kamionu srpskih registarskih tablica.

Nesreća se dogodila jutros oko tri sata kada je kamion koji je vozio za Budimpeštu udario u ogradu i prešao u suprotnu traku gde se sudario sa dva automobila, prenosi Blikk.hu.

Kako se navodi, vozač nije povređen. Za sada nije poznato odakle su poginuli u nesreći.

Na Tviter nalogu mađarske policije objavljeno je da je sedam osoba izgubilo život u sudaru rano jutros na auto putu M5.

 

 

- Kamion je iščupao zaštitnu ogradu i sudario se sa dva automobila na suprotnoj traci. Sva tri vozila su se zapalila, a putnici iz automobila su poginuli na licu mesta - navodi mađarska policija.

U objavi se ne navodi odakle su dolazila vozila koja su učestvovala u sudaru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija