• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2019

14:24

ŠOK FOTOGRAFIJE OTMIČARA MALOG PETRA NA FEJSBUKU! Ovo je detalj koji je svima promakao! (FOTO)

Vesti

ŠOK FOTOGRAFIJE OTMIČARA MALOG PETRA NA FEJSBUKU! Ovo je detalj koji je svima promakao! (FOTO)

Podeli vest

Osumnjičeni za otmicu dečaka iz Stare Pazove, Marko Jovišić (54), koji je uhapšen sa dvojicom sinova, zbog sumnje da je organizovao otmicu Petra Mitrovića (13), objavljivao je pre 3 godine fotografije iz zatvora!

Naime, Jovišić je na Fejsbuku objavio fotografije koja su, po svemu sudeći, nastale u zavorskoj sobi Kazneno-popravnog zatvora Sremska Mitorovica. 

 

 

OVO JE MARKO KOJI JE SA DVOJICOM SINOVA OTEO DEČAKA IZ NOVE PAZOVE Jedan ga čuvao u vikendici, OTKRIVENI DETALJI OTMICE

Pored jedne od njih napisao je komentar: "Ima i gorih stvari koje čovek može preživeti", a kao lokacija naveden je upravo zatvor u Mitrovici.

Foto: facebook

"Tebra, ovde si kao veliki Don!", "Kralju" i slične poruke ređale su se u komentarima ispod objavljenih fotografija. 

Foto: facebook

Podsetimo, Jovišić (54) i njegova dva sina, Lazar J. (18) i maloletni N.J, kao i Aleksa M. (18) uhapšeni su zbog sumnje da su oteli maloletnog Petra M. iz Stare Pazove.

Direktor policije Vladimir Rebić je za RTS ispričao kako je tekla akcija potrage za otetim dečakom Petrom. Rebić je istakao je da je porodica dečaka pomogla policiji da ga pronađe time što je dala prave informacije.

OVAKO JE TEKLA POTERA ZA PETROVIM OTMIČARIMA! KLJUČNE DETALJE otkrili su NJEGOVI BRAT I MAJKA! JEDAN SMS JE BIO KLJUČAN

- Od neprocenjive važnosti je da se prvo policija informiše, a ne da se širi društvenim mrežama. Roditelji su dali inpute, brat je procenio da SMS poruka koju je razmenjivao sa Petrom nije kucao Petar, već neko drugi. U kasnijem razgovoru sa majkom je rekao rečenicu koja je pokazla da nije ostao sa društvom. To su bili jasni pokazatelji da se radi o otmici - rekao je Rebić.

Foto: printscreen youtube/rtv stara pazova

U narednih sat vremena od trenutka kada je majka prijavila nestanak Petra, angažovane su sve raspoložive patrole, odmah je obavešten i viši javni tužilac, a pozvan je i načelnik policije. O slučaju je obavešten ministar i napravljen je plan akcije. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veronikalake

pre 4 godine

A sta dete od 13 godina radi u to doba na ulici. Treba da je u krevetu u 22 casa

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija