• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

28.10.2019

17:57

(FOTO) STAVILI SU MU PIŠTOLJ NA GLAVU, PA PRED NJEGA POSTAVILI PAPIRE! Potresna ispovest oca otetog dečaka iz Stare Pazove!

Vesti

(FOTO) STAVILI SU MU PIŠTOLJ NA GLAVU, PA PRED NJEGA POSTAVILI PAPIRE! Potresna ispovest oca otetog dečaka iz Stare Pazove!

Podeli vest

Goran, otac malog Petra iz Stare Pazove koji je bio otet ispričao je jezive detalje, kao i pakao kroz koji je porodica prošla

- To što sam doživeo ovog vikenda ne bih želeo nikome. Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću, ministru Nebojši Stefanoviću, načelniku UKP, policiji.... Noćas su mi doneli radosnu vest. Krenuli su u potragu sa mnom i s mojim prijateljima, neki policajci su čak produžili smenu. Imamo najbolju policiju na svetu, jer ono što se dešavalo bilo je kao na filmu. Motiv za njegovo kidnapovanje su najverovatnije novčana sredstva. Želeli su novac! Sve ih poznajem, nikome se nisam zamerio, niti sam ja ili firma i deca nekome dugovala - rekao je otac Goran sa suzama u očima. 

Potraga za dečakom je trajala 24 sata, a podigla je celu Srbiju na noge. 

Foto: informer.rs

- Petar je sada dobro, zdrav, mentalno jak, on čak sa svojih 13 godina je pokušao da im se suprotstavi. Pokušaću da sklonim negde porodicu na neko vreme. To kobno veče otmičari su ga ga oteli u ulici Branka Radičevića gde i živi, s leđa, vezali su ga lancima, i odveden je u tu napuštenu kuću - priča otac i nastavlja o užasu koji je njegov sin preživeo:

- Bio je vezan lancima, na glavi je imao maski ili džemper a sve vreme su mu držali pištolj na slepočnici i govorili mu šta da radi. Pokušali su da namame i mog starijeg sina. Kada je Petar otet, starijem sinu su stizale poruke da je Petar na Pažiću, inače igralištu u Novoj Pazovi. Mogao je samo da šalje poruke. Starijem sinu je bilo odmah sumnjivo, jer su u porukama bile reči koje Petar ne koristi, kada je zvao mlađi se nije javljao. Stizale su poruke da stariji dođe da mu pomogne, jer ima nekih problema s devojkom, molim vas dečak od 13 godina - navodi otac Goran.

Foto: facebook

- Kada je stariji sin tražio da se nađu ali na nekom frkventnom mestu više nije dobijao odgovor. Pozvala je majka i uspela je da ga dobije. Dozvolili su mu da se javi. Rekao je " Mama na Pažiću sam sad ću kući". Međutim, u jednom trenutku Petar je izgovorio Nemojte mi stavljati to na glavu i prekinula se veza. Odmah nam je bilo jasno da nešto nije u redu. 

Foto: facebook

- Sve vreme je bio vezan, a otmičari su komunicirali sa njim putem napisanih poruka na papiru, koji su stavljali ispred njega kako ne bi video ko ga je oteo. Nudili su mu vodu, čokoladicu i plazmu. Nisu ga tukli, ali ima modrice i podlive od lanaca. Stavili su mu masku na lice, pa džemper! Međutim, dečak ih je prepoznao krajičkom oka...

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Ovog oca kriminalca osuditi na minimum 30 godina robije a njegove ćelave sinove razbojnike na po bar 20 godina, za primer i nauk svakome ko i pomisli da uradi nešto slično. Koliko treba biti glup pa kidnapovati dete ljudi koji te poznaju? Čujem priče da su čak i neki rod, da čovek ne poveruje ... Da ga nisu na vreme pronašli, lako je moguće i da bi ga ubili kako ne bi odao ko su.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15