• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2019

22:29

UBISTVO NARUČILA SVEKRVA! Otkrivamo detalje iz pisma koje je stiglo u Viši sud u Beogradu

Vesti

UBISTVO NARUČILA SVEKRVA! Otkrivamo detalje iz pisma koje je stiglo u Viši sud u Beogradu

Podeli vest

Dragoje M. poznajem iz Švajcarske, gde smo 1998. ubili jednog čoveka. Pre tri godine došao je kod mene u Novi Sad i uz viski mi je priznao da je za pare ubio i Jelenu Marjanović u Borči, po nalogu njene svekrve, vračare Zorice Marjanović

Dragoje M. ubio je Jelenu Marjanović pre tri i po godine u Borči. Priznao mi je to nekoliko meseci posle zločina, dok smo uz viski sedeli u mom stanu u Novom Sadu. Kazao mi je da je Jelenu ubio za pare, po nalogu njene svekrve, vračare Zorice Marjanović!

Ispričao mi je i da je Zorica patološki mrzela svoju snaju i da je Jelena ubijena kako bi se Marjanovići dočepali njenog porodičnog nasledstva.

Foto: Informer DN

Ovo, između ostalog, stoji u pismu anonimnog pošiljaoca, koje je 22. oktobra stiglo u Viši sud u Beogradu, gde je juče počelo suđenje Jeleninom mužu Zoranu Marjanoviću za teško ubistvo.

Drago čekić

Pošiljalac je do detalja opisao njegovo poznanstvo sa Dragojem, kao i sve okolnosti pod kojima je pevačica ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016.

Sačekuša

Dragoje je tačno znao gde će pevačica trčati i sačekao ju je kod nasipa, po Zoričinim instrukcijama
Autor pisma

- Ubio sam čoveka 1998. u Švajcarskoj, a u tome mi je, kao vozač, pomogao Dragoje, koji je poznat po nadimku Drago Čekić. Ja sam tada bio osuđen na 13 godina zatvora, a Dragoje se izvukao. Posle sam ga opet sreo u zatvoru u Cirihu, 2006. i 2007. godine, gde je on došao zbog nekog drugog dela. Mnogo godina kasnije, ja sam se doselio u Novi Sad, kod ujaka, gde me je 2016. posetio Dragoje - navodi se u pismu, koje ukupno ima pet strana.

Prema rečima autora ovog pisma, Dragoje mu je ispričao da je 2012. došao u Srbiju, u Priboj, kako bi izbegao još jednu zatvorsku kaznu u Švajcarskoj.

- Rekao mi je da se 2015. preselio u Beograd, gde je otvorio turističku agenciju, ali mu je loše išlo, pa je išao kod neke navodno najbolje vračare, koja mu je pomagala da se reši neprijatelja. Priznao mi je da je tako, uz pomoć te vračare, otrovao jednog čoveka iz Kraljeva. Pošto je zapadao u sve veće finansijske probleme, vračara mu je 2016. ponudila veliki novac da ubije i njenu snaju. Uradio je to. Ubio je tu ženu - stoji u pismu.

Foto: Informer DN

 

Foto: Informer

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Velika sramota za srpsku policiju i tuzilastvo...!! SRAMOTA...! Uradjeno kriminalisticki... - diletantski...

Goran

pre 4 godine

"Delfin travel 011" prevario turiste | Ekonomija | Novosti.rs www.novosti.rs › vesti › naslovna › ekonomija › aktuelno.239.html:64032... 17.12.2016. - Dragoje Milinković, vlasnik turističke agencije, prodavao aranžmane za Barselonu, pa otkazao turu. Ovo mu je drugi slučaj, jer je letos kao ... SVE JE JASNO,POKLAPA SE !!

Boki

pre 4 godine

Ko je ubio nesrecnu zenu ko zna hocemo li ikada biti sigurni. Jedno sam siguran sto posto a to je da je ta trebala odavno zavrsiti u zatvoru. Mozda ona nije ubila ili narucila ubistvo Jelenino ali je odbila poligraf pod izgovorom da moze izgubiti neke svoje navodne sposobnosti. Od kada je to i po kom zakonu dozvoljeno u Srbiji.

Lida

pre 4 godine

Ovo je Robert Kajsler pisao davno o ubistvu Jece ,a ovo pismo koje je doslo,samo potvrduje da je taj covjek govorio istinu...Moze se taj "placenik" vaditi na sve i svasta,neka da DNK na analizu da se dokaze njegova nevinost..A i cinjenica da su ga :bas sad uhapsili da bi bio na "sigurnom" i da vide hoce li suradjivati i dokazati da je "kako on kaze sve laz!" evo i tog teksta davno izdanog u informeru od strane Roberta Kajsera..koji je mnoge slucajeve u Americi i Kanadi rjesavao sa policijom i dokazao da doista zna sta radi! https://informer.rs/hronika/vesti/372414/sokantno-parapsiholog-floride-zna-ubio-jelenu-tragovi-njene-krvi-prosute-nekoliko-mesta-borci-donose-resenje-misterioznog-zlocina

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17