• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2019

19:33

(VIDEO) POKUŠAO DA SILUJE UČENICU U TOALETU GIMNAZIJE! Prišao joj sa leđa i obuhvatio oko struka, ONA POČELA DA VRIŠTI! Policija intezivno traga za OVIM MUŠKARCEM!

Vesti

(VIDEO) POKUŠAO DA SILUJE UČENICU U TOALETU GIMNAZIJE! Prišao joj sa leđa i obuhvatio oko struka, ONA POČELA DA VRIŠTI! Policija intezivno traga za OVIM MUŠKARCEM!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno tragaju za muškarcem za koga se sumnja da je u Trećoj beogradskoj gimnaziji pokušao da siluje učenicu

Muškarac je ušao u školu, zatim u VC i prišao devojci sa leđa.

Odmah ju je obuhvatio oko struka i počeo da ponavlja kako će da je siluje.

Foto: MUP Srbije

Učenica je počela da vrišti, i istrčala je u prvu slobodnu učionicu gde je pozvala nadležne.

AKO STE VIDELI OVOG ČOVEKA, odmah POZOVITE POLICIJU! (FOTO)

 

Slučaj pokušaja silovanja prijavilo je rukovodstvo škole. 

Mladić je uspeo da pobegne, ali su ga nadzorne kamere snimile. 

Mole se građani koji prepoznaju osobu sa fotografije da obaveste policiju na brojeve telefona 064/889-44-72 i 011/3445-003, saopštio je MUP Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MING

pre 4 godine

PITANJE ZA SKOLU KAKO JE MOAO DA UDJE U SKOLSKU ZGRADU PORED DEZURNOG UCENIKA I DEZURNOG PROESORA ? KAD GA UHAPSITE ,U ZATVOR NA GOD

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17