• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2019

16:26

OVO JE ŠEF KRIMI GRUPE KOJI JE UHVAĆEN SA 77 KG HEROINA! Mladen Novaković Tocilo (37) pao u Beogradu, hapšen ranije zbog zelenašenja kad je njegova žrtva pokušala da se ubije!

Vesti

OVO JE ŠEF KRIMI GRUPE KOJI JE UHVAĆEN SA 77 KG HEROINA! Mladen Novaković Tocilo (37) pao u Beogradu, hapšen ranije zbog zelenašenja kad je njegova žrtva pokušala da se ubije!

Podeli vest

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je jutros u policijskoj akciji u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina!

Mladen Novaković je u novembru 2008. uhapšen zbog zelenašenja, nakon što je jedna njegova žrtva pokušala da se ubije jer više nije mogla da mu daje novac koji je on zahtevao.

Osuđen je na četiri i po godine zatvora, ali je pušten na slobodu do pravosnažnosti presude.

Foto: printscreen

U oktobru 2010. ponovo je uhapšen, a policija ga je teretila da je organizator osmočlane bande koja je pljačkala benzinske pumpe, menjačnice, zlatare, ali i transport novca „FTO sistema”.

(EKSKLUZIVNI VIDEO) EVO KAKO JE PALA NARKO TROJKA SA 77 KILOGRAMA HEROINA VREDNOG 5.000.000 EVRA!

I tada se verovalo da Novaković “radi i sa drogom”, ali nije bilo dokaza koji bi potvrdili te sumnje. Sud ga je pustio iz pritvora, iako je čekao pravosnažnost presude za zelenašenje, da bi on na slobodi razgranao narko-mrežu u šumadijskim gradovima.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ova akcija MUP nastavak sjajnih rezultata i beskompromisne borbe protiv trgovine narkoticima.

 

 

- Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila - izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZIKA MITIC

pre 4 godine

ima bas inteligentan pogled, ono...mora da ga zovu tocilo po onom: pametan kao tocilo

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija