• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nsuzivo.rs/Informer.rs

17.11.2019

20:36

(VIDEO) IŽIVLJAVANJE U NOVOM SADU! Pogledajte šokantan snimak tuče ispred kafane! Mladić bezuspešno pokušava da se odbrani...

Vesti

(VIDEO) IŽIVLJAVANJE U NOVOM SADU! Pogledajte šokantan snimak tuče ispred kafane! Mladić bezuspešno pokušava da se odbrani...

Podeli vest

U Dunavskoj ulici ispred kafane Ribar u Novom Sadu došlo je do tuče nekoliko mlađih muškaraca

Kako mediji saznaju od očevidaca, sve je krenulo u kafani kao verbalni okršaj, a kasnije se prenelo na ulicu gde je došlo do tuče.

Na snimku se vidi kako u jednom momentu tri muškaraca napadaju jednog dok on pokušava da se odbrani.

KAMIONDŽIJA IZ SRBIJE NIJE SE POJAVIO NA SVOM ODREDIŠTU, KARABINJERI KRENULI U POTRAGU, a onda su ugledali ŠOK u KABINI!

 

Novosadska policija brzo je reagovala i privela sve izgrednike, a prava je sreća da niko nije ozbiljno povređen.

Kako saznaju mediji, ovo nije prvi put da se u ovoj kafani događaju incidenti, a stanari okolnih zgrada bili su vidno uzbuđeni zbog svega. Nakon tuče policija je prekinula žurku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxmen

pre 4 godine

Push it 17.11.2019. 21:12 Slika i prilika vuciceve Srbije ------------ Stvarno u ovoj Srbiji caruje mrznja i primitivizam,ne zbog ove trojice koji tuku jednog nego zbog ovakvih tipova kao ovaj""Push it""i njegovog komentara. Boze spasi nas ovakvih???

masa

pre 4 godine

...ta kafana je poznata po veoma bucnoj muzici da cela ulica ne spava...samo su jos ulicne tuce falile....strasno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija