• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2019

15:44

ZNAM DA SU OVE REČI TEŠKE, ALI...Otac Barbare Vitez na godišnjicu nestanka ćerke STATUSOM UZBURKAO JAVNOST

Vesti

ZNAM DA SU OVE REČI TEŠKE, ALI...Otac Barbare Vitez na godišnjicu nestanka ćerke STATUSOM UZBURKAO JAVNOST

Podeli vest

Pre tri godine 25. novembra 2016. godine počelo je najstravičnije doba moga života. Na ovaj dan je nestala moja kćerka. Otada moji dani prolaze mračno, gorko i tužno, napisao je Endre Vitez, otac Barbare Vitez, oko čijeg nestank i dalje postoje mnoge misterije.

- Kada me vide da se smeškam, ne znaju šta i kako se osećam. Muči me plač, srce mi se steže. Svaki minut, dan, nedelja, mesec i godina prolaze u bolu. Nadam se da svako ko sada mene ovako kažnjava, da će od sudbine dobiti isto što i ja! Neka i oni izgube sve svoje najmilije u životu! Znam da su ove teške reči ...ali istinite - napisao je Endre povodom godišnjice nestanke njegove ćerke.

OTAC BARBARE VITEZ OTIŠAO U BUDIMPEŠTU DA TRAŽI ĆERKU Tamo ga je sačekao ŠOK: KAO DA ME JE NEKO POLIO HLADNOM VODOM

DETALJI TRAGA KOJI VODE DO BARBARE! Uhvaćena u noćnom klubu sa drugaricama?! FOTKE ISPITUJE POLICIJA

OŽILJAK OTKRIO ISTINU! TOTALNI PREOKRET u slučaju nestale devojčice Barbare Vitez! Viđena u Mađarskoj, dopisivala se na Instagramu...

Iako su od tog dana prošle tri godine, očajni roditelji i dalje veruju da im je ćerka živa. Endre je nedavno išao u Mađarsku kako bi uz pomoć slike po noćnim klubovima proverio da li je neko video njegovu ćerku.

Tokom boravka u Budimpešti, prvo se raspitivao za čoveka koji mu je poslao Barbarinu sliku, ali to nije dalo bilo kakve rezulate. Potom je otišao u policiju, gde ga je sačekalo neprijatno iznenađenje.

- Primili su me jedna žena detektiv i jedan visoki činovnik, a kada sam im rekao da tražim ćerku Barbaru Vitez, našli su se u čudu i pitali: kakva sad Barbara? Onda su proveravali i rekli mi da od srpske policije nisu dobili nikakvu informaciju da se traga za njom. Osećao sam se kao da su me polili hladnom vodom, verujte mi - ispričao je tada Endre za Exploziv TV Prva, sa čijom je ekipom je i išao u Mađarsku.

Foto: Informer

Barbara Vitez i njeni roditelji

Podsetimo, Barbara Vitez nestala je 25. novembra oko 22 časa, kad se vraćala s rođendana. Navodno, prelazeći most na Tisi kod Sente, tokom opasne dečje igre popela se na stub mosta i upala u reku. Desetak dana posle nestanka, Barbarini roditelji dobili su anonimno pismo u kom se tvrdi da je devojčica oteta i silovana, a zatim "omamljena drogom sipanom u sok zadavljena i bačena u Tisu.
Barbarini drugovi koji su bili s njom kobne noći tvrdili su da je pala s mosta i utopila se, a dvojica koji su jedini bili sa Barbarom kad je poslednji put viđena, nisu prošli poligraf. Potom su se pojavili  snimci sigurnosnih kamera na osnovu kojih se može zaključiti da ona uopšte nije ni stigla do mosta na Tisi.
Mađarski spasioci sa obučenim psima pretražili su u februaru i martu Tisu na potezu od senčanskog mosta do brane kod Novog Bečeja, ali telo nije pronađeno. Ministarstvo unutrašnjih poslova nakon toga prijavljuje slučaj Interpolu, koji raspisuje žutu poternicu za Barbarom.

U aprilu 2018. godine, porodici su stigle slike na kojima je navodno Barbara. Ona je tada navodno koristila Instagram i dopivala se, a pre nekoliko meseci pojavile su se i informacije da je viđena u noćnom klubu u Budimpešti,ali ovi navodi nisu zvanično potveđeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija