• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

29.11.2019

14:30

(VIDEO/FOTO) ODJEDNOM JE NALETEO KAMION I POČEO DA IH MELJE! PITAO SAM SE HOĆE LI BITI ŽIVIH! Stravična svedočenja povređenih u NEZAPAMĆENOJ nesreći kod Niša!

Vesti

(VIDEO/FOTO) ODJEDNOM JE NALETEO KAMION I POČEO DA IH MELJE! PITAO SAM SE HOĆE LI BITI ŽIVIH! Stravična svedočenja povređenih u NEZAPAMĆENOJ nesreći kod Niša!

Podeli vest

U kombiju je bilo 9 radnika, dok su dvojica stajala ispred i čekala šleper, kada su iznenada uočili kamion koji se približavao velikom brzinom

Težak udes kod Niša, u kom su poginula trojica radnika na telefonskim instalacijama, desio se kada je kamion naleteo na njihov kombi dok su stajali u trećoj traci. Povređena su osmorica, od kojih se dvojica nalaze na operaciji. Jedan od radnika je u kritičnom stanju.
 

Foto: printscreen youtube

U kombiju je bilo devet radnika, dok su dvojica stajala ispred i čekala šleper, kada su iznenada uočili kamion koji se približavao velikom brzinom.

Foto: printscreen youtube



- Zvala me je suruga, pričao sam telefonom i samo sam čuo “joj, joj kako vozi”. Samo sam video kamion kako ih je pokupio i melje ih. Bio je haos, nismo znali koga ćemo pre da pomeramo. Samo sam se pitao da li će biti živih – kaže Miroslav S. koji se u trenutku udesa nalazio napolju.

Foto: printscreen youtube

 

Foto: printscreen youtube



 

Doktor Zoran Radovanović iz KC Niš rekao je da je primljeno osam muškaraca od čega su četvorica lakše povređena, trojica zadržana na opservaciji dok je jedan pušten kući.

 

 

 

Radnici su iz Kragujevca, a zaputili su se na posao u Leskovcu gde su trebali da postavljaju telefonske kablove.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija