• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

02.12.2019

07:35

POSLE ŽESTOKE SVAĐE IZVADIO PIŠTOLJ ISPOD STOLA I PUCAO MU U NOGE! Radovac na splavu ranio kontroverznog biznismena Žareta Vaćka!

Vesti

POSLE ŽESTOKE SVAĐE IZVADIO PIŠTOLJ ISPOD STOLA I PUCAO MU U NOGE! Radovac na splavu ranio kontroverznog biznismena Žareta Vaćka!

Podeli vest

Biznismena Žarka Pavlovića, zvanog Žare Vaćko, u noge je u nedelju na splavu upucao navijač Rada Predrag Z. Sukob izbio jer Pavlović nije više hteo da mu splav obezbeđuju radovci koji su dilovali drogu

Navijač Rada Predrag Z. (45) ranio je u nedelju u noge na novobeogradskom brodu "Sava" kontroverznog biznismen Žarka Pavlovića (65), poznatijeg kao Žare Vaćko. Njih dvojica su se sukobili jer Vaćko, koji je vlasnik tog splava, nije više hteo da mu brod obezbeđuju radovci, jer su na njemu počeli da diluju drogu.

Foto: Informer DN

Pavlovićeva vila

Pucao ispod stola

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, na brod je oko pola šest ujutru došao Predrag Z. i počeo da naručuje pesme.

Uhvaćen

Obezbeđenje broda "Sava" posle pucnjave je uhvatilo i pretuklo napadača Predraga Z.
Izvor iz istrage

- Posle izvesnog vremena on je konobaru rekao da želi da priča sa Pavlovićem, vlasnikom splava. Žarko je došao i njih dvojica su nekoliko minuta normalno razgovarali, a onda je počela žučna svađa. Ubrzo nakon toga Predrag je izvadio pištolj i ispod stola ispalio nekoliko hitaca u noge Pavloviću - navodi naš sagovornik, i dodaje:

- Napadač je iskoristio opšti metež koji je nastao na brodu i krenuo ka izlazu. Međutim, njega je uhvatilo obezbeđenje "Save", pretuklo ga i zadržalo do dolaska policije.

Prema rečima Informerovog izvora iz istrage, sukob između Predraga Z. i Žarka Pavlovića navodno je izbio oko obezbeđenja.

U društvu sa 'elitom'

Foto: Informer DN

Ranjeni Žarko Pavlović je dovođen u vezu sa Natašom Šavijom, starletom i nekadašnjom učesnicom rijaliti-šoua "Parovi". Njih dvoje su u intimnoj atmosferi fotografisani u jednom restoranu. Osim nje Pavlović važi i za bliskog prijatelja i saradnika Sretena Jocića - Joce Amsterdama, kao i Predraga Rankovića Peconija, vlasnika televizije Hepi.

- Do skoro su brod "Savu" obezbeđivali navijači "Rada", ali je Pavlović sa njima prekinuo saradnju jer su počeli da diluju drogu. Rekao im je da ne želi da ima nikakve veze s narkoticima. Zbog svega toga je angažovao novo obezbeđenje. Sa takvom Pavlovićevom odlukom radovci, naravno, nisu hteli da se pomire, pa su poslali Predraga Z. da reši sukob. Međutim, umesto rešenja došlo je do pucnjave - naveo je on.

PUCNJAVA NA BRODU SAVA! Jedan muškarac ranjen, drugi pretučen u obračunu obezbeđenja i navijača

Milionski dugovi

Budući da su nakon sukoba i Pavlović i Predrag bili teško povređeni, njih je policija prevezla u Urgentni centar gde bi trebalo i da budu saslušani.

Dva

hica je ispalio predrag Z. u Žarka Pavlovića

Inače, mediji su ranije pisali da je Žarko Pavlović od 2008. do 2015. godine nezakonito živeo u državnoj vili u Tolstojevoj 23, u koju se uselio neposredno pošto je učestvovao u kupovini zgrade bivšeg Saveznog SUP. Njemu je, kako su pisali mediji, vila data kao "zaslužnom građaninu", a po nalogu ljudi iz vrha režima Borisa Tadića, nekadašnjeg predsednika Srbije. Međutim, Pavlovićeva švajcarska firma sa kojom je država potpisala ugovor o zakupu tih godina nije plaćala kiriju, a Žare Vaćko nije plaćao ni račune za struju, vodu, gas ni infostan, pa je napravio višemilionske dugove. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Ju, ju, ju... kako je naivan ovaj kontroverzni Vaćko! Pa angažovanje "navijača" za obezbeđenje podrazumeva dilovanje. Inače, "navijači" FK Rada su "jurišnici" Boša Obradovića i onih njegovih "Dveri" a preuzeo ih je od bratske partije Mladena Obradovića, "Obraza", sa sve članstvom kada su zabranjeni 2012. godine. Sad kad razbucaju te "navijače" izgubiće Obradivići 90% prihoda.

Sloba

pre 4 godine

Neće biti da su jurišnici Boška Obradovića. Onaj ko jeste sa njima je izvesni Danilo, od kladionice na Banjici, preko splavova, do zapošljavanja u gradskoj administraciji. Jecino ako taj mladić nije sa Boškom.

Mile

pre 4 godine

Ljudi, ako ovako nastavimo u Srbiji će ostati samo kriminalci, lopovi i banda. Vidite da tu nema mesta za običnog građanina, običnog čoveka. Ova država ako se ozbiljno ne pozabavi kriminalom, korupcijom i lopovima sledi nam naj gore.

Sandra

pre 4 godine

Sve kriminalac do kriminalca. Ovo mi miriši na devedesete po broju ubijenih, po švercu, po nasilju. Ne znam čime se hvali policija kada policajci čuvaju rasadnike marihuane i mašu falsifikovanim legitimacijama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija