• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

12.12.2019

20:00

PLAČU I NE VERUJU DA JE TO URADIO! Porodica fudbalera osumnjičenog za ubistvo Srbina u Bratislavi UŽASNUTA!

Vesti

PLAČU I NE VERUJU DA JE TO URADIO! Porodica fudbalera osumnjičenog za ubistvo Srbina u Bratislavi UŽASNUTA!

Podeli vest

Ceo Aleksinac je u čudu posle vesti da su njihovi sugrađani J. M. (26) i S. Đ. (21) umešani u tuču u kojoj je izdahnuo srpski državljanin Nikola Kosanić iz Sopota (22)

Ovi Aleksinčani su osumnjičeni su da su pretukli i ubili Nikolu Kosanića u Bratislavi, 8. decembra. Oni su uhapšeni u Mađarskoj na povratku u Srbiju, kako su saopštili tamošnji mediji.

Prema nekim nepotvrđenim informacijama, oni su svi bili u alkoholisanom stanju, tuča ispred kluba je nastala zbog neke devojke, ali motiv za sada nije zvanično poznat.

Majka S. Đ. dočekala je novinare plačući nad sudbinom svoga sina koji se nalazi u zatvoru u Mađarskoj. Ona i otac Aca ne mogu da izraze bol za tešku situaciju u kojoj se našao.

Brat S., Darko je takođe u neverici dočekao novinare u svom domu rekavši da prvo nije verovao kada je na portalima video da je reč o njegovom bratu.

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE Evo kako je tačno ubijen srpski građevinac u Slovačkoj

- Poslednji put sam se čuo sa bratom pre mesec dana. Kada sam sinoć video njegovu sliku zvao sam Ministarstvo pravde da bi se nekako čuo sa njim, ali nisam uspeo jer nisu hteli telefonski da komuniciramo već da dođemo u Beograd pa da vidimo šta se zapravo tamo dogodilo - rekao je Darko Đ.

Sa druge strane, Aleksinčani kažu da ne mogu da pretpostave da su ova dvojica mladića i fudbalera nešto tako učinili jer u gradu važe za dobre i poštene momke koji nisu povezani sa bilo kakvim kriminalnim miljeom. Pamte se neke dve tuče gde je S. udario momka, ali tu opštu tuču u Aleksincu su svi maltene zaboravili.

OVO JE NIKOLA, UBIJEN U BRATISLAVI! Prijatelji očajni: Otišao je da radi, nešto ga je vuklo tamo...

Marko Stevanović, trenirao je obojicu u Fudbalskom klubu "Palilula" u Aleksincu i kaže da mu je prosto nemoguće da su ova dvojica mladića tako nešto učinila jer su kako kaže, momci okrenuti prema sportu.

- To su izuzetno dobri momci. S. je igrao i u niškom "Radničkom", igrali su i protiv Crvene Zvezde i protiv Rada, očekivali su lepu fudbalsku sudbinu. S. je bio odličan vezni, a J. štoper. J. sam trenirao desetak godina, a S. oko tri godine. Oni su otišli da rade u Slovačku, ali su želeli da nađu posao i vide da li mogu u tamošnjim klubovima da se dokažu kao fudbaleri. Njih dvojica kao sportisti nemaju nikakvu mrlju, a kamoli tuču na terenu i slično - priča trener Stevanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija