• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2019

14:59

PRVE FOTOGRAFIJE MILANA GUROVIĆA! Osuđen na kućni zatvor pa krio lice kapuljačom i bežao od novinara! (FOTO)

Vesti

PRVE FOTOGRAFIJE MILANA GUROVIĆA! Osuđen na kućni zatvor pa krio lice kapuljačom i bežao od novinara! (FOTO)

Podeli vest

Poznati košarkaš Milan Gurović osuđen je danas na 10 meseci kućnog pritvora posle priznavanja krivice da je pretukao suprugu i ćerku.

Gurović je danas sklopio sporazum sa Tužilaštvom i pored kazne od 10 meseci kućnog pritvora dobio i zabranu prilaska  u trajanju od 6 meseci.

Foto: Informer

Košarkaš je podsetimo, prvo medijima negirao da je tukao surpugu i ćerku, navodeći da mu sve to žena smešta jer neće da mu da razvod.

Foto: Informer

Međutim, on je posle dva dana provedena u pritvoru danas priznao krivicu i po izlasku su ga čekali novinari i fotoreporteri, ali je od njih bežao.

Lice je sakrio kapuljačom i brzo je ušao u kola. Njemu će biti stavljena nanogica u prostorijama u kojima će služiti kaznu.

GUROVIĆEVA ŽENA SE OGLASILA PRVI PUT POSLE TUČE U STANU! Evo šta je rekla o Milanu!

UHAPŠEN MILAN GUROVIĆ! Nakon napada na ženu i ćerku KOŠARKAŠ ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

PLJUNULA ME JE, UHVATIO SAM JE ZA VILICU... Gurović ISPRIČAO ŠTA SE DEŠAVALO U STANU: Ne da mi razvod jer JA IMAM PARA


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija