• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

18.12.2019

10:41

ISPRALI SU JOJ MOZAK, VERA JE NJIHOVA ROBINJA! Sestra uhapšene kume Marjanovića otkrila BIZARNE detalje! OSTALA JE BEZ MUŽA I POSLA ZBOG NJIH!

Vesti

ISPRALI SU JOJ MOZAK, VERA JE NJIHOVA ROBINJA! Sestra uhapšene kume Marjanovića otkrila BIZARNE detalje! OSTALA JE BEZ MUŽA I POSLA ZBOG NJIH!

Podeli vest

Jasmina Tanasković, sestra Vere Vukomanović, kume porodice Marjanović, koja je u zatvoru zbog malverazijama sa placem, kaže da je "mnogo boli sve što se dešava njenoj sestri" o otkriva se o njihovom čudnom odnosu

- Ako sud utvrdi da je kriva, neka odleži svoje, ali sumnjam da je ona sama i za svoj račun sve ovo radila - kaže Jasmina.

ŠOK DETALJI HAPŠENJA KUME JELENE MARJANOVIĆ! Iskoristili MRTVE da bi se OBOGATILI!

Jasmina kaže da se Vera sa Marjanovićima upoznala pre 27 godina, kad je otišla kod Zoranove majke zbog zdravstvenog problema. 

- Za Zoricu je čula još dok su oni živeli na Ceraku i počela je da odlazi kod nje da je leči bioenergijom. Vodila je čak i svog muža, ali je on ubrzo prestao da odlazi, rekao je da ne oseća nikavu energiju. međutim, Vera je bila oduševljena i počela je sve češće da ide, ne zna čime ju je Zorica oduševljavala - priča Jasmina i dodaje da joj se zbog uticaja koji na nju imaju Marjanovići raspao joj se brak, ostala je bez posla i života i posvetila se njima u potpunosti.

GLUMILA ZORICU, BILA U KUĆI NA DAN UBISTVA! Kuma Zorana Marjanovića IZA REŠETAKA, a zbog jednog detalja MARJANOVIĆIMA JE POSEBNO VAŽNA

Vraćao kumu u prošle živote

Foto: Informer

Jasmina kaže i da se Vladimir Marjanvić bavio regresijom u prošle živote, koju je obavljao na njenoj sestri.

- Vera mi je rekla da je to dobar osećaj. Ja o tome ne znam ništa, ali sam čitala i ona mi je pričala da je to vraćanje u prošle živote i traženje greha koji smo počinili, akoje sada moramo da okajemo - kaže Jasmina.

Jasmina kaže da se Vera okumila sa njima na dan Zoranovog i Jeleninog venčanja.

- U međuvremenu je postala rob, pere im sudove, čisti kuću, ide na pijacu. Imaju besplatnog slugu -moju sestru. Ona je čak brinula i o Jeleninoj bolesnoj majci, a našu je samo jednom posetila u bolnici. Više je brinula o Zoričinoj deci i unicima nego o mojoj i deci naše treće sestre -objašnjava Jasmina i napominje da su one pokušavale da razgovarju sa njom ali bezuspešno.

-Ulazile smo u ozbiljne sukobe ali ne vredi. Ne znam kako da je odvojim od njih, bojim se zbog uticaja koji imaju na nju i tog ispiranja mozga -priznaje Jasamina.

Kako kaže, nije posetila je sestru u pritvoru:

- Kada je Veri određen pritvor, otišla sam kod Marjanovića. Vlada je izašao, zamolila sam ga da kaže Veri da me stavi na spisak za posete, a on me je ubeđivao kako je ona dobro i kako je u sobi sa tri osobe, da će imati cigarete i novac. Kao da je otišla na izlet, a ne u zatvor. Rekla sam mu da je pozdravi i kaže da ona ima nas, svoje sestre, a on joj je poručio da ne brine.

OBJAVLJENI NOVI PODACI O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Šta je izjavila kuma Vera i da li se to poklapa sa kretanjem Zoranovog sina?!

Nema posao, a Zoranu plaća advokate

Foto: Informer

 

Jasmina se sa sestrom sastala letos, posle pet godina.

- Bila sam kod nje da bismo rešile neki problem oko placa u Ivanjici, ona je bez reči pristala na dogovor. Tada mi jer rekla: "Vidiš li šta rade Zoranu, on ništa nije kriv". rekla sam joj dame to ne zanima, a ona je ispričala da mu plaća četiri advokata i da će dokazati da nije kriv. Bila sam u šoku jer nisma znala da ona plaća. Ne znam odakle joj pare ni za jednog, jer ona nema posao. Ako ima novac, gde su joj? Živi u sobici četiri kvadrata sa tri, ima kupatilo i kuhinjicu, nosi pocepane čizme, takva je otkad se druži sa Zoricom -kaže Verina sestra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija